DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Buchet de Paști
În curând vom sărbători cele mai importante sărbători creștine - Paștele. Mulți vor coace prăjiturile de Paște, vor găti coacăze de Paște, vor picta ouă de Paște, vor încerca să restabilească ordinea perfectă în apartament și o vor decora cumva. Există multe modalități de a vă decora locuința pentru vacanță - așezați o masă festivă, puneți vaze cu flori delicate de primăvară, așezați figuri ceramice frumoase de găini și pui. Și puteți crea, de asemenea, un buchet elegant de Paște - crenguțe decorate cu ouă decorative de Paște.

Buchet de Paște


Pentru muncă veți avea nevoie de: hârtie tipărită, un creion simplu, fleece galben și portocaliu, foarfece, stilou cu vârf de pâslă, pâslă verde și galbenă, pâslă auto-adezivă roșu și albastru, panglici luminoase, mărgele mari multicolore, un ac, fire, iernier sintetic, crengi cu cireș copac.

Progresul muncii.
1. Desenați un model de ou de Paște pe hârtie cu un creion simplu și tăiați-l.

ouă tăiate


2. Puneți un model pe partea greșită a lânii și cercuriți cu un stilou cu vârf de pâslă. Pentru un ou de Paște, trebuie să tăiați două părți din fleașul portocaliu, lăsând jumătate de centimetru pentru alocații. Pentru a face șapte ouă decorative de Paște, va trebui să tăiați opt bucăți de lână portocalie și șase bucăți de lână galbenă.

părți din lână galbenă


3. Coaseți părțile în perechi, lăsând o gaură mică. Acest lucru este cel mai bine făcut pe o mașină de cusut, dar poate fi cusut și manual. Rezultatul este de șapte spații pentru ouă decorative de Paște.

șapte semifabricate


4. Deșurubați fiecare piesă de lucru prin găuri nestricate.

găuri cusute


5. Prin aceleași găuri, umpleți dens fiecare piesă de lucru cu un iernier sintetic.

iernier sintetic


6. Coaseți găurile manual cu o cusătură oarbă.

cusătură oarbă


7. Acum aceste semifabricate trebuie decorate. Puteți tăia un pui mic din pâslă galbenă și coase-l manual cu cusături mici. Tăiați un cioc din pâslă roșie autoadezivă și ochii din albastru. Lipiți ochii de pui și cioc pe pui. Tăiați un arc mic din pâslă verde și coaseți puiul.

coase pe pui


8. Puteți decora într-un mod diferit. Luați o panglică strălucitoare, înfășurați piesa de lucru transversal și apucați-o cu fir. Tăiați o floare din pâslă, coaseți-o la locul crucii panglicii și coaseți o perlă mare deasupra.

coase pui


9. Decorați mai multe semifabricate cu pui, și mai multe cu panglici, flori și margele.

flori și margele


10. Luați o panglică și legați un arc pe el, lăsând o buclă pentru a atârna un ou de Paște pe o crenguță.

Ouă de Paște pe o crenguță


11. Pentru ca marginile panglicilor să nu se deschidă - prelucrați-le. Pentru a face acest lucru, aprindeți un chibrit și țineți repede foc de-a lungul feliilor. Faceți șapte din aceste panglici - pentru fiecare ou de Paște, o panglică. Coaseți panglici cu arcuri și bucle la fiecare ou de Paște.

Ouă de Paște pe o crenguță


12. Puneți crengute de cireș într-o vază și agățați ouă decorative de Paște pe ele. Buchetul de Paște este gata.
Acest buchet elegant și strălucitor poate fi pus pe masă, raft sau pe pervazul și va crea o dispoziție festivă în casa ta.

Buchet de Paște
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat