DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Uneori vrei să cumperi ceva în casa ta, astfel încât să nu fie doar frumos și confortabil, ci și convenabil și funcțional. Și dacă mâinile sunt capabile să acționeze ac, atunci puteți face o mulțime de lucruri frumoase și plăcute inimii. Una dintre aceste meșteșuguri poate fi numită pernă decorativă sub formă de pisică. Ea însuflețește perfect interiorul. În plus, un astfel de lucru poate fi un cadou minunat pentru cineva.

Pentru a coase o astfel de pernă veți avea nevoie de următoarele materiale:
- materialul este dens (de preferință ușor întinzător) 1x1.5 metri;
- material alb (care se întinde) pentru ochii de 15x30 centimetri;
- tesatura maro sau neagra pentru nas 15x15 centimetri;
- firele sunt negre, albe și au culoarea țesăturii principale;
- butoane 2 bucăți negre și 2 bucăți în culoarea țesăturii principale (în loc de a doua pereche de butoane, puteți lua un fermoar pentru a se potrivi cu țesătura principală);
- baza pentru o pernă dreptunghiulară (preumplută cu o umplutură adecvată).

materiale


Mai întâi trebuie să tăiați toate detaliile dintr-o bucată de țesătură. Trebuie să faceți acest lucru după modelul următor. Mărimile sunt calculate în funcție de dimensiunea pe care este planificată să fie perna și ce mărime este cusută baza pernei.

șablon


Atunci ar trebui să clipești toate micile detalii. Coada și picioarele sunt cusute indentate la aproximativ 1 centimetru de marginea țesăturii. Întoarceți-vă în față.

flash toate detaliile mici


Materialul pentru corp este cusut în lățime, ținând cont de faptul că mirosul va fi suprapus.
Golurile de urechi sunt două triunghiuri izoscele. Rotiți fiecare parte în jumătate de-a lungul liniei de la vârf până la bază și coase de-a lungul marginii.

flash toate detaliile mici


Apoi întoarceți urechile și coaseți-l pe cap. Pentru a face acest lucru, pliați ambele părți ale capului orientate spre interior. Urechile pun vârfuri spre interior între părțile pentru cap. Îndepărtați-vă de un centimetru și coaseți cu atenție de-a lungul marginii, fără a sutura aproximativ 5-10 centimetri pentru a întoarce capul pe partea din față din partea greșită.

flash toate detaliile mici


Acum picioarele, coada și trunchiul sunt cusute împreună. Baza pentru corp este cusută astfel încât o parte din țesătură să fie suprapusă.

flash toate detaliile mici


Acum trebuie să faci o „față” pisicii. Pentru a face acest lucru, două cercuri sunt tăiate din țesătură albă. Coaseți manual un cerc în jurul marginii cu un ac cu fir alb.

flash toate detaliile mici


Introduceți umplutura în interior, strângeți firul. Se va dovedi un fel de geantă. Glisează-l ușor pentru a obține o minge.
Coase ochii pe fața pisicii. Pentru a coase butoanele negre în centrul „veveriței” sunt „elevi”. Coaseți astfel încât s-a cusut bila de „proteine” - astfel încât ochii să se țină mai ferm.

coase ochii


Pe același principiu de a face nas. Coase-l pe față.
Sub nas, cu o cusătură „înapoi la ac”, brodează conturul gurii pisicii.

face o gură


După ce s-a făcut botul, capul pisicii este umplut cu o umplutură adecvată. Gaura este cusută cu o cusătură oarbă. Capul este cusut la corp.

fă-o singur


În locul în care este amplasată gaura pentru tragerea capacului de la baza pernei, trebuie să coaseți 2 butoane (sau un fermoar).

coase un buton


La sfârșitul lucrării, extindeți materialul capacului și fierul, tăiați și îndepărtați firele suplimentare.
Pisica decorativă cu pernă este gata.

Co pernă


Puteți să vi-l oferiți sau să îl păstrați ca o decorațiune interioară convenabilă, funcțională și neobișnuită.
Comentarii (1)
  1. adâncitură
    #1 adâncitură vizitatori 6 aprilie 2014 09:40
    0
    Se răcește!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat