DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pat de flori de Paște 3D
Ouăle de pui pictate nu mai surprind pe nimeni, oricât de profesionist a fost făcută pictura. Aplicarea de ornamente florale nu este dificilă nici pentru un copil. Dar dacă adăugați volum la mural, inspirați viața în flori? Să încercăm!
Avem nevoie de un ou obișnuit de pui, vopsele (este mai bine să luăm acrilic), puțină lut polimeric de orice culoare, lipici, perii, o bucată mică de panglică din satin, un cuțit de papetărie și foarfece.

Vom avea nevoie


Argila este un material obraznic, spre deosebire de plastilină, trebuie să fie nu numai încălzit sub degete, ci și frământat bine, numai după aceea va fi posibil să lucreze cu el. Și cu cât este mai mică bucata, cu atât va fi mai ușor să o frământați. Prin urmare, tăiem lutul în bucăți mici, frământăm fiecare și rulăm bilele. De la ei va fi posibilă realizarea de semne pentru flori viitoare.

argilă

argilă

argilă


Având „semifabricate” în formă de lacrimă, rotunde și alungite, puteți crea aproape orice vegetație. În cazul nostru, vor fi orhidee și trandafiri. Orhideele sunt formate din 5 petale (3 mari și 2 mai mici) și pestilă, și în ceea ce privește trandafirii - doar „clătite” rotunde de vânt una peste alta, ușor îndoite în direcții diferite. Frunzele sunt făcute din aceleași pete în formă de lacrimă, doar ușor tăiate de-a lungul marginilor cu un cuțit.

Frunzele sunt făcute

Frunzele sunt făcute


Există multe modalități de a face un produs din lut polimeric tare: poate fi copt, poate fi fiert până la greu într-o cratiță. Și puteți pune semifabricatele într-o farfurie, umpleți cu apă și puneți în cuptorul cu microunde 5-6 minute.

faceți un produs din lut polimeric


Golurile întărite trebuie să fie uscate pe o bucată de hârtie, astfel încât să nu rămână apă între petale, altfel vopseaua se va amesteca cu apă. Pictura unor astfel de culori este limitată doar de fantezie: puteți folosi orice, chiar și cele mai neplăcute nuanțe: un astfel de pat de flori va fi interesant să arate chiar și în monocrom. În acest caz, pentru trandafiri, am folosit culori de argint și roșu violet, pentru orhidee argintiu, violet și galben mijloc, pentru frunze - verde și un amestec de galben mijloc și verde. Proporții - după ochi.

Piese de lucru întărite

Piese de lucru întărite


Acum să aruncăm o privire asupra fundalului pentru grădina noastră de flori, adică un ou. Datorită combinației de culori acrilice de aur și roșu, fundalul va ieși nu numai strălucitor, dar va „juca” și arunca cu aur în diferite condiții de iluminare. Este important să aplicați vopseaua cel puțin în câteva straturi pentru a obține o culoare uniformă și a ascunde denivelările aplicării sale.

Este important să aplicați vopsea


Puteți lipici flori pe vopsea uscată. Dacă le dispersați uniform pe suprafață, va exista un efect de enumerare. Și având în vedere că doar o parte a oului va fi implicată, florile vor fi aranjate „într-o grămadă”, un fel de pat de flori. Gruparea lor în funcție de tip sau aranjarea diferită a acestora nu este atât de importantă: descoperiți diferite opțiuni de dispunere și, alegând cea mai favorabilă, începeți lipirea.

Pat de flori de Paste 3D


Pat de flori de Paste 3D


Se presupune că acest suvenir poate fi atârnat, nu pus. Prin urmare, nu realizăm nicio coastă, ci folosim o bucată de panglică din satin. Îl legăm astfel încât arcul să aibă trei „urechi”: un ou va fi atârnat pe una dintre ele. Lipim arcul pe același adeziv și patul nostru de flori de Paște 3D este gata!

Pat de flori de Paste 3D
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat