DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Sapunul a crescut
Femeile le place foarte mult să intre un cadou flori. Dar nu tuturor oamenilor le place să le dea. Apărătorii noștri sunt adesea ghidați de considerente că este mai bine să oferim ceva practic. În acest caz, cea mai bună opțiune sunt florile cu săpun. Da, da, cu săpun. Săpun flori. Inedit, original, festiv. Ofer o mică clasă de master despre cum să faci un trandafir cu propriile mâini. Vom face un mugure de trandafir. Apoi, folosind acest șablon, puteți realiza întreaga compoziție. Vom avea nevoie de o bază de săpun, colorant, aromă, glicerină pentru a da ductilitate și diferite bețe pentru a face convenabil amestecarea.

1. În acest caz, folosesc o bază de săpun transparent fabricată în Anglia. Este produs și de Rusia, Germania și China. Îl tăiem în bucăți mici și îl trimitem să se topească în cuptorul cu microunde. Principalul lucru este să nu lăsați baza să fiarbă.

baza de sapun

tăiem baza de săpun


2. Adăugați dioxid de titan pentru ceață. Trebuie să obținem transluciditate, așa că adăugați puțin. Dioxidul de titan se folosește în gătit, în creme și mastice, precum și în produse cosmetice, fard de ochi și ruj. În cazul meu, este o pulbere pe care am diluat-o anterior în glicerină.

Dioxid de titan și colorant


3. Apoi, adăugați colorant cosmetic, care este de asemenea utilizat pe scară largă în producerea produselor noastre de machiaj. Pentru 100 g de bază, sunt necesare 5-6 picături de colorant. Am folosit parfumul sub numele de „trandafir bulgar”. Trebuie adăugat în funcție de intensitate. De obicei este de 5-10 picături.

răspândită în glicerină

colorant


4. Am pregătit baza, acum este rândul florii în sine. Turnați baza noastră lichidă pe o suprafață plană și lăsați-o să se răspândească într-un strat subțire. Luați un pahar mic și faceți cercuri ca găluștele.

turnați-ne baza lichidă

faceți cercuri

faceți cercuri

pufind cercuri


5. Apoi, luați o broască și înfășurați prima petală pe ea, strângând-o puțin spre fund și răsucind marginile spre exterior. Aplicăm a doua petală în mod opus. În această etapă, frigarui va interfera doar, poate fi îndepărtat.Pentru a vă ajuta, fundul poate fi lipit împreună cu o bază transparentă topită. Și un pic tăiat. Astfel, stivuim fiecare petală.

Săpunul a crescut

Săpunul a crescut

Săpunul a crescut ca un cadou

Săpunul a crescut ca un cadou


6. Când vedem că am ajuns la mijloc, în același mod, prin topirea rămășițelor, putem realiza petale cu un diametru puțin mai mare. Le aplicăm după același principiu, fixându-le cu o bază topită transparentă și presându-le pe corpul mugurii. Când floarea este terminată, poate fi lustruită cu mâinile ude. Atunci va fi neted și frumos.
7. Ne introducem trandafirul pe suport. O opțiune ideală ar fi ambalarea cartonului cu ouă. Dacă nu, puteți face coșuri cu folie. Va trebui să ne amintim de lecțiile de modelare din grădiniță.
Deci, primul trandafir este gata. Vă voi oferi un mic indiciu. Pentru a face un picior, puteți utiliza un stick de cocktail. Din partea de jos, conectați-l cu bumbac și turnați baza pregătită cu o seringă sau pipetă. Când se usucă, tăiați cu un cuțit de pâine, încercând să nu deteriorați piciorul. Urmând exemplul petalelor de la bază, puteți face pliante și utilizați aceeași bază topită pentru a atașa la picior.

folosiți un băț de cocktail

conectați-vă

cocktail stick


Și nu poți face un picior. Puteți face o compoziție de muguri. După ce ați așezat mai multe astfel de muguri pe un stand, puteți face un cadou minunat oamenilor iubiți. Dacă te joci cu culoarea și mirosul, obții un buchet original luminos și memorabil.

alcătuiți o compoziție budo
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat