DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Un buchet de jucării moi
Materialul necesar pentru realizarea unui buchet de jucării moi:
1. Jucării moi Gri "Teddy" - 7 buc.
2. Hârtie de ambalare cadou galben.
3. Cercul cu spumă.
4. O bucată de furtun de 15 cm lungime.
5. Sisal roșu.
6. Panglica din satin în violet.
7. O bandă adezivă transparentă.
8. Banda îngustă de hârtie.
9. Termogun.
10. Sârmă de tricotat.
11. Păpuci.

Etapele realizării unui buchet:
1. Tăiați un cerc cu diametrul dorit folosind un cuțit clerical din spumă. Diametrul cercului depinde de numărul de jucării și de mărimea lor. Pentru buchetul meu, am tăiat un cerc cu un diametru de 12 cm. În centrul acestui cerc de spumă, este necesar să marchezi gaura cu o bucată de furtun.

materiale pentru un buchet


2. Turnați bine această gaură cu lipici din pistolul de căldură și introduceți o bucată de furtun acolo, după care, lipiciți cu atenție tot ce este în jurul furtunului.

Polistierol


3. Pentru ca furtunul să nu rupă hârtia și nimeni nu ar ghici că am folosit deloc furtunul, vârful acestuia trebuie să fie învelit cu o bandă adezivă transparentă. Dacă furtunul este prea subțire, atunci poate fi învelit complet cu bandă.

cerc de spumă


4. Folosind hârtie de ambalare pentru cadouri galbene și pistol termic, este necesar să decorați spuma astfel încât să nu fie vizibilă.

obvorachivaem

înveliți spuma


5. De asemenea, este necesar să ne formăm buchetul cu ajutorul hârtiei de ambalare galbene. Acest lucru se poate realiza cu hârtie de altă culoare sau dintr-un alt material, ceea ce va face buchetul și mai frumos. Cel mai important este că lipitura de hârtie trebuie lipită foarte atent pentru a nu fi vizibilă.
6. Centrul mânerului buchetului nostru este învelit cu bandă de hârtie.
7. Pentru fabricarea buchetului nostru, se potrivesc cel mai bine trinketele de jucării moi, de dimensiuni mici (5-7 cm). Puteți utiliza nu numai urși, ci și pisoi, câini, iepuri etc. Principalul lucru este că toate jucăriile ar fi la fel.

înveliți spuma

jucărie moale


8. Pentru a atașa jucăriile moi la spumă, este necesar să tăiați 7 bucăți de sârmă de tricotat și să străpungeți jucăria lângă coadă.
9. Orice sârmă străpunge prin ursul nostru, acesta și firul însuși trebuie tratate cu atenție cu lipici de la un pistol de căldură.

jucărie moale

jucărie moale


10. Pentru a face tot ceea ce este descris la alineatele 7 și 8 cu jucăriile rămase.
11. Acum mergeți la asamblarea buchetului. Pentru a face acest lucru, lipiți puțin sisal roșu în buchet, apoi așezați urșii într-un cerc pe el, într-o ușoară pantă, astfel încât să se atingă reciproc cu picioarele și puneți un urs în centrul buchetului.

buchet de jucării moi


Nu uitați că atunci când asamblați buchetul, cusătura hârtiei de învelit trebuie să fie în spate.
12. Pentru a împiedica buchetul să pară gol, puteți adăuga sisal, astfel încât să acopere puțin urșii. Banda de hârtie de pe mânerul buchetului trebuie să fie închisă cu o panglică din satin în violet.
13. În centrul acestei benzi, am lipit o floare cu inscripția „Cu toată inima”.
14. Deci, buchetul nostru drăguț de jucării moi este gata, ceea ce va fi un cadou minunat nu numai pentru o foarte mică prințesă, ci și pentru o fată tânără. Acest buchet nu se va estompa niciodată!

Buchet drăguț de jucării moi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat