DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Geantă pentru micuța prințesă
Fiecare fată are nevoie de o geantă de mână și oricât ar avea, 2 ani sau 22 de ani! Desigur, fiecare vârstă are propriile nevoi și ținând cont de acestea, geanta de mână ar trebui să fie realizată din materiale adecvate și să aibă o dimensiune potrivită. Pentru cei mai mici - pot fi genți foarte mici cusute din țesătură, tricotate din tot felul de fire care să fie potrivite pentru jucării mici și o batistă, cu vârsta, aceste lucruri pot fi adăugate la un telefon mobil și, de exemplu, o oglindă. Cum să legați o geantă de mână pentru o mică fashionistă, astfel încât să conțină cele mai necesare lucruri mici, dar pentru a fi mică și confortabilă, vom învăța chiar acum.

Vom avea nevoie de:
- fire de culoare roz de tipul „Iris” utilizate în principal pentru tricotarea șervețelelor din dantelă;
- fire de culoare lila;
- foarfece;
- cârlig numărul 2;
- buton.
Ajungând la muncă.
1. Croșetat numărul 2, un lanț de cincizeci de bucle de fir roz.

ace de tricotat


• Ordinea rândurilor și a culorilor poate fi modificată în funcție de dorința dvs., precum și culorile pot fi înlocuite complet dacă doriți să faceți o geantă adecvată anumitor haine.
2. Tricotăm cincizeci de rânduri cu un singur croșet, alternând în două rânduri de aceeași culoare, adică 2 rânduri cu fire roz, apoi 2 rânduri cu fire liliac.

club


3. Trecem pe partea materialului dreptunghiular rezultat și tricotăm patruzeci și opt de coloane cu un croșet din coloanele laterale ale țesăturii.
4. Realizăm 6 rânduri de coloane, așa cum se arată în figură.

începe să tricot


5. Conectăm produsul nostru cu coloane cu un singur croșet pentru a realiza un buzunar.

tricotăm o pungă


6. Faceți simetric pe partea opusă a produsului, similar cu paragraful 5.
7. Atașăm douăsprezece bucle la partea rezultată a geantei noastre de mână și tricotăm lungimea dorită a curelei, în cazul nostru, o sută cincizeci de rânduri.

tricotăm o pungă


• Puteți tricota un lanț de trei sute de bucle (numărul de bucle depinde de înălțimea copilului și lungimea dorită a curelei) și tricota șase rânduri cu un croșetat și coase pe ambele părți pe părțile laterale ale sacului.
8. Din una dintre laturile produsului nostru, tricotați cincizeci de bucle și tricotați un colț, „capacul” geantei noastre, pe ambele părți. La capătul colțului, faceți un lanț de bucle de aer, în cazul meu sunt zece.

geantă pentru o mică prințesă


9. Coaseți un buton pe poșetă.
Iată geanta noastră frumoasă și gata!
Dacă doriți, geanta poate fi decorată cu broderie sau coase flori legate de aceleași fire.
Poate efectua tricotare singur croșetat dacă fata ta iubește jucăriile, butoanele, mărgelele foarte mici etc. sau coloane cu croșetă dublă, dacă se presupune că doar articole mari, cum ar fi telefon, eșarfă, oglindă etc., vor fi purtate într-o poșetă.

geantă pentru fete


Conform acestui principiu, puteți coase o geantă de orice dimensiune și culoare doriți. Puteți decora, de asemenea, cu margele sau dungi. Aduceți poșetele genții la această lecție, imaginația copiilor vine adesea cu idei și opțiuni neașteptate, dar foarte interesante.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat