DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Balansoar pentru copii
Are casa ta un copil foarte activ? A crescut deja semnificativ, caută aventură și necesită divertisment suplimentar? Aveți dorința de a căuta ceva în magazine? Și nu este nevoie. Din materiale improvizate puteți crea întotdeauna ceva foarte necesar. Vă rugăm micuțul tău mormânt: faceți un balansoar confortabil cu propriile mâini - este destul de ușor și nu necesită costuri speciale suplimentare pentru materiale. Și vei oferi o mulțime de emoții pozitive micului tău cercetător cu abilitatea ta.

Materialul necesar pentru a face un leagăn pentru copii:
- placaj, placă sau plăci de particule;
- Un mop vechi sau un tub de plastic;
- linie de haine;
- foraj.
Etapele lucrării:
1. Dintr-o bucată de placaj gros, PAL, scânduri (adică în casă) tăiem un pătrat. Va fi un scaun basculant. Foram patru găuri la colțurile piesei de prelucrat.

foram

găuri patru găuri


2. De la mânerul unei rachete vechi sau a unei țevi de plastic (nu contează ce este disponibil), tăiem 7 bețe cât trebuie să fie scaunul și 8 bețe mai scurte.

bastoane de această lungime

bastoane de această lungime


3. Perforați găurile de pe ambele părți ale fiecărui baston lung cu un burghiu. Bastoanele scurte trebuie să fie goale sau trebuie să fie găurite de sus în jos.

găuri un raft

set de bastoane


4. Măsurăm distanța de la locul de fixare viitoare până la locul dorit al scaunului leagăn. Am tăiat două lungimi ale acestei distanțe față de linia de haine, plus 20 de centimetri pe nod. Îndoiți o parte a frânghiei în jumătate, retrăgându-se la 15 centimetri de marginea cotului, legați un nod. Bucla rezultată este fixarea vârfului oscilant. Repetați procedura de pliere cu a doua parte a frânghiului tăiat.

funia


5. Punem capătul frânghiei în găurile laterale ale două bețișoare lungi, înțelegem un baston scurt pe ea. Apoi trecem frânghia prin orificiul următoarelor două bețe lungi, iar din nou înțelegem unul scurt. Tragem funia în gaura de margine a scaunului, legăm câteva noduri.

colecta balansoarul


6. Al doilea capăt al acestei frânghii este filetat prin orificiul unui nou băț lung, îl lipim în gaura liberă a bățului înțepat pe celălalt capăt al frânghiei. În continuare - printr-un băț scurt, adăugați unul nou lung, puneți-l în cel de-al doilea orificiu al unui băț lung, deja înțepat pe celălalt capăt al frânghiei, adăugați un baton scurt. Fixați scaunul cu noduri în partea de jos. Rezultatul a fost o balansare „laterală”.

colecta balansoarul


Repetați totul cu o altă bucată de funie, întorcând bastoanele lungi deja atașate la un unghi de 90 de grade, așezându-le paralele cu marginea scaunului.

Balansoar pentru copii


Scaunul balansoar este gata pentru zbor și își așteaptă pasagerul!
Acum, în casa sau grădina ta va fi de două ori mai multe voci pentru copii. La urma urmei, un copil își va chema cu siguranță toți prietenii să călărească un leagăn atât de minunat.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat