DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Covoraș de masaj pentru copii
După cum știți, corpul copilului este foarte bun pentru a percepe orice efecte asupra lui. Prin urmare, cu cât începi să dezvolți un copil, cu atât procesul va fi mai roditor. Un covor de masaj pentru picioarele copilului va permite un efect mecanic pe talpa picioarelor copilului. Aceasta este prevenirea picioarelor plate. Circulația sângelui îmbunătățește, de asemenea, imunitatea, starea fiziologică și psihologică generală a corpului copilului sunt consolidate.

Doar covorașele de masaj nu sunt atât de ieftine. Cu toate acestea, acestea pot fi realizate independent.
Pentru a face un covor de masaj pentru un copil, veți avea nevoie de următoarele:

1. O tăietură din țesătură densă. dar nu uitați că acesta este încă un covor pentru copii, așa că este mai bine să alegeți o țesătură cu culori strălucitoare sau cu un model interesant.

covor de masaj pentru copil


2. Super clei. Este mult mai convenabil decât adezivul PVA, iar rezultatul va fi mai durabil. Dar, desigur, super lipici poate fi diferit. Cel mai preferat nu este o sticlă de unică folosință, ci una mare. În primul rând, va dura mai mult. În al doilea rând, este cel mai convenabil de utilizat.

lipici


3. Și capace de sticlă de plastic pentru limonadă. Foto 3 Puteți utiliza, de asemenea, capacele din cutii de lapte și kefir și alte produse lactate. Și, de asemenea, din băuturi sub formă de băuturi, cum ar fi Actimel sau Immune. Unele dintre ele au și inserții verticale interne, ceea ce face posibilă utilizarea covorului și mai eficient. Și înălțimea capacelor este diferită, ceea ce este necesar pentru un impact bun asupra piciorului.

blocaje de trafic


Procesul de fabricație.
Procesul de confecționare a unui astfel de covor este destul de simplu. Materialul pregătit trebuie călcat, deoarece atunci va fi imposibil să faci acest lucru. Spălați bine capacele pregătite, astfel încât acestea să fie absolut curate. La urma urmei, încă covorul este făcut pentru copil.
Capacele trebuie lipite cu partea convexă de țesătură. Acest lucru este necesar pentru ca pereții subțiri ai capacului să acționeze asupra terminațiilor nervoase situate pe piciorul piciorului copiilor. Puteți lipi capacele conform unei imagini pre-proiectate. În același timp, merită să distribuiți cu atenție culorile, astfel încât capacele de aceeași culoare să nu fie într-un singur loc.

capace de sticlă


După ce a acoperit suprafața capacului cu lipici, merită să îl puneți imediat pe țesătură, astfel încât să se lipească. Acest lucru trebuie făcut cu fiecare capac. Când toate capacele sunt lipite de material, covorașul de masaj va fi gata.

plută


Pe lângă copertine, pot fi utilizate și butoane. Dar atunci costul rogojinii va fi ceva mai scump. La fel și cu costuri minime, s-a dovedit un covor de masaj frumos și confortabil pentru copil.

covor de masaj pentru copil
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat