DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Lumânare" Ou "
De Paște, multe familii au tradiția de a reuni toate rudele. În această vacanță strălucitoare va fi frumos să oferiți ceva simbolic, de exemplu, puteți face pe toți pentru un astfel de suvenir original - lumânarea „ouă”.
Acest lucru se face cu ușurință! Vezi singur.

Pentru muncă, avem nevoie de:
creioane de ceară; lumânări obișnuite de uz casnic; conserve de staniu; parafină incoloră; formular din Kinder Surprise.

Trebuie să contați astfel încât o lumânare de Paște să lase jumătate de creion și o lumânare. Desigur, puteți economisi pe creioane, luați-le mai puțin, dar nuanța nu va mai fi atât de suculentă.

mai bine scoasă surpriză


Pentru început, o lumânare de uz casnic cu un creion grăbit trebuie topită într-o cutie într-o baie de apă. În principiu, puteți încerca să topiți creioanele fără să le frecați mai întâi pe o răzătoare.

topiți parafină


Amestecul de creion și lumânare topit este apoi turnat într-o matriță. Apoi așteptăm solidificarea completă, punem fitilul de la lumânare și lipim cele două jumătăți. Desigur, unul dintre ei trebuie mai întâi încălzit peste foc.

completați


În cele din urmă, chiar și pentru cusături, îl scufundăm în parafină incoloră. Partea inferioară a lumânării terminate trebuie să fie ușor zdrobită, astfel încât lumânarea să poată sta.

introduceți fitilul


Drept urmare, puteți decora o lumânare cu o panglică, veniți cu un suport pentru ea etc. Aici avem o lumânare de Paște atât de frumoasă!

Ouă de lumânare
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat