DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Stilizare pentru o imagine a lui Vincent Van Gogh
Din copilărie ni s-a spus că cel mai bun cadouri cele realizate de tine. Dar pentru adulți nu și-au pierdut relevanța. Mai ales când vine vorba de un cadou tematic.
Această clasă de master vă va ajuta să impresionați un iubitor de impresionism sau doar un cunoscător al artei. În plus, o sticlă de băutură puternică de înaltă calitate nu va fi niciodată de prisos.
Pentru munca mea, am ales Starry Night de Vincent Van Gogh. Am început să pictez exact o sticlă de absint, deoarece era băutura preferată a artistului.
Așadar, avem nevoie de o sticlă, o perie subțire moale largă și tare și de următoarele culori: negru, albastru, albastru, roșu, galben, portocaliu și alb (am cumpărat într-un set).

materiale


Pentru vopsire, cel mai bine este să folosiți vopsele acrilice, deoarece acestea vor respecta perfect sticla, iar lacuirea suplimentară nu va fi deloc necesară. Nu udați peria cu apă, deoarece vopseaua este mai groasă, cu atât mai bine. Deci produsul va avea o textură.
Este mai bine să scapi de etichete. Dacă sticla are o etichetă de hârtie, aceasta poate fi îndepărtată cu ușurință prin înmuierea sticlei în apă caldă.

o sticlă

decorarea sticlei


Dacă trebuie să curățați peria de vopsea, este mai bine să folosiți alcool.
Să începem cu cel mai întunecat element al imaginii. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de vopsea neagră, galbenă și roșie. Mai întâi, aplicați un strat de negru, așteptați aproximativ 15-20 de minute.

decorarea sticlei

decorarea sticlei

decorarea sticlei


Apoi, când vopseaua s-a uscat deja, facem lovituri roșii și galbene într-o manieră haotică, deoarece încă mai lucrăm la stilizare și nu la reproducere.

decorarea sticlei

decorarea sticlei


Apoi aplicați ușor un fundal albastru. Pentru a vă asigura că sticla nu este transparentă, vor fi necesare cel puțin două straturi de vopsea. Aplicăm primul strat într-o mișcare circulară a periei, așteptăm până când vopseaua se usucă și aplicăm al doilea.

decorarea sticlei

decorarea sticlei

decorarea sticlei


Când al doilea strat albastru de albastru se usucă, desenăm stelele cu vopsea galbenă. Pentru a împiedica stelele să devină verzi pe un fundal albastru, adăugați vopsea albă.
Coloreaza fundul sticlei cu albastru. Apoi, cu o perie subțire, desenați contururile caselor folosind vopsea neagră.
Apoi, lăsați loviturile albastre, galbene și albe pe sticlă. Amintiți-vă că înainte de a aplica fiecare strat nou, lăsați-l pe cel anterior să se usuce. Pentru a înfățișa luna, folosiți vopsea portocalie.
Când sticla este complet uscată, o puteți lăsa dacă doriți un finisaj lucios.
Acest lucru ar trebui să obținem până la urmă.

decorarea sticlei


Un cadou similar este potrivit pentru orice vacanță. Veți putea nu numai să oferiți o băutură de calitate, ci și să vă mulțumiți cu o persoană iubită cu atenția dvs., reflectată în propria poză pictată manual.
Puteți alege orice altă băutură și orice altă imagine. Totul depinde de preferințele tale.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat