DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
În vacanța luminoasă de Paște nu se poate face fără un iepuras de Paște. Este un atribut tradițional de sărbători în Europa și America. În ajunul Paștelui, încep vânzările în masă de iepuri și cărți de ciocolată cu imaginea lor. Milioane de copii așteaptă acest animal foarte drăguț care ascunde ouă de sărbătoare pictate.
De când copiilor le place această tradiție, iepurii au apărut sub formă de jucării moi. Adesea decorează casa, dau rude sau prieteni.
Această clasă de master va ajuta pe toți să coase un iepuras de Paști de unul singur. Această meserie simplă poate fi făcută cu copilul dumneavoastră.

Materiale și instrumente:
• țesătură de bumbac;
• fire (alb, roz);
• ac;
• împletitură;
• iernier sintetic;
• margele (negru, 3 bucăți);
• foarfece.

materiale


1. Pentru a începe să faceți iepurașii de Paști, aveți nevoie de un șablon. Prin urmare, mai întâi desenați o figură de iepure pe hârtie și tăiați-o cu atenție. Acesta va fi șablonul pentru viitor. speculă.

șablon


2. Acum transferăm modelul pe material. Îndoiți țesătura în jumătate, aplicați modelul de iepure, cercuriți conturul și tăiați exact de-a lungul liniei. Ar trebui să obțineți două părți identice. Pentru fabricarea unui iepure, cel mai bine este să luați țesătură de in sau bumbac, simplu sau cu un model mic.

transferăm modelul în material

împletitură îngustă


3. Pentru decorare, avem nevoie de o bandă strălucitoare, îngustă. Tăiați o bucată de împletitură, fixați-o pe corpul iepurelui și coaseți-l astfel încât să nu fie vizibile cusături pe partea din față. Tăiem împletitura care iese dincolo de marginea figurii. Pentru cusut folosiți fir alb.

cusem


4. Reînviem cifra. Faceți o față pentru iepure folosind mărgele. Coase ochii din margele negre. Firul nu este tăiat, este util pentru cusut următoarea parte.

Reînviem figura


5. După ce am cusut ochii, atașăm nasul la același fir ca și ochii. După ce am fixat nasul, facem o mustață. Pentru a face acest lucru, filați de câteva ori (de aproximativ 4-5 ori) un fir printr-o perlă pentru a face mai multe bucle.

Coase ochii


6. În continuare, trebuie să tăiați bucla de ață filetată prin margele. Foarfecele tăie marginile firului astfel încât mustața să fie aceeași pe ambele părți. Acum arată ca cele reale.

tăiați bucle de ață


7. După ce am terminat proiectarea botului, procedăm la coaserea părților iepurelui. Coasem manual piesele cu o cusătură „peste margine” cu fire roz. Începem să coase de jos, cu picioarele. Asigurați-vă că cusăturile sunt la fel.

umple iepurele


8. Nu coase iepurele complet, nu lăsăm fundul să nu fie cusut în sus. Prin această gaură umplem figura cu un iernier sintetic. Îl distribuim uniform, astfel încât toate părțile iepurelui să fie umplute. Cifra ar trebui să fie puțin plană, așa că o umplem cu un poliester captusit nu foarte bine. Dacă nu există sintepon, îl puteți înlocui cu un alt material de umplutură, de exemplu, vată, sintepuh, holofiber sau altele.

Iepurasul de Paste


9. Umplând iepurele cu un iernier sintetic, coasem locul umpluturii cu o cusătură „peste margine”. Ei bine, asta este totul. Artizanat Iepurasul de Paste gata!

Iepurasul de Paste


10. Iepurele va deveni un decor original al mesei festive. De asemenea, o figură strălucitoare va decora un coș cu ouă, care poate fi prezentat prietenilor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat