DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Ouă de decupaj la Paște
Deoarece timpul zboară repede, afacerile, ca întotdeauna, sunt pline, stăm acum decorare la masa de Paște Fiecare ou făcut în acest fel încălzește sufletul și încântă ochiul. Așa că hai să începem. Pentru a decora ouăle, avem nevoie de oul propriu, în cazul nostru, de un gol din lemn, vopsele acrilice, șervețel, lipici, lac. În plus, avem nevoie de lucruri auxiliare, cum ar fi perii, bureții, șmirghelul.

materiale


Pentru a ne face plăcut să ne ridicăm oul decorativ, îl șlefuim mai întâi cu șmirghel.

se macină oul


A doua etapă - cu ajutorul unui burete ne acoperim golul cu vopsea acrilică, întotdeauna albă. Pentru a menține fundalul neted, acoperiți de mai multe ori. După fiecare aplicare a vopselei, pentru a obține rezultatul cât mai curând posibil, suflați uscându-ne factura. Avem grijă să nu ne supraîncălzim produsul, altfel pot exista nereguli din cauza uscării neuniforme a vopselei. Dar dacă se întâmplă acest lucru, nu contează. Luăm șmirghelul în mâini și îndepărtăm cu atenție denivelările.

Ouă de decoupage

Ouă de decoupage


Când fundalul alb este gata, continuați cu șervețelul. Scoateți ușor fragmentul de care avem nevoie. Îl ștergem astfel încât să nu existe margini vizibile ale șervețelului după lipire. Pentru a nu rupe sau elimina accidental excesul, țineți șervețelul cu degetele aproape de marginea unde ar trebui să meargă linia de separare. Puteți fixa marginea cu unghia. Apoi aplicăm elementul rupt pe piesa de prelucrat - deci determinăm unde este mai bine să lipiți motivul.

Ouă de decoupage

Ouă de decoupage


Acum procedăm direct la lipirea motivului. Acest lucru se poate face în două moduri: în mod uscat cu o perie și lipici și în mod umed - după ce ne-am udat fragmentul în apă. În acest MK, va fi utilizată a doua metodă.
Luăm dosarul cu care vom lipi șervețelul (eu folosesc un celofan foarte moale și care se întinde, este foarte convenabil pentru mine). Punem elementul sfâșiat al șervețelului cu fața în jos, îl îmbibăm cu o sticlă de pulverizare, netezim cu grijă pliurile, asigurați-vă că vă scurgeți excesul de apă, luați dosarul în mâini și aplicăm un fragment umed pe piesa noastră de lucru. Prin celofan, aliniați fragmentul șervețelului, expulzați toate bulele și îndepărtați cu atenție fișierul din piesa de prelucrat. Ne asigurăm că fragmentul șervețelului rămâne necompletat și nu în fișier. După aceea, ștergeți ușor produsul din excesul de apă, apoi acoperiți fragmentul de pe piesa de lucru cu adeziv decoupage. uscați-le.

Ouă de decoupage

decorarea mesei de Paște

Ouă de decoupage

Decoupage de ouă


Următoarea etapă, dacă terminăm să ne pictăm oul și lustruirea, pentru aceasta acoperim produsul cu primul strat de lac. Atunci când măcinăm pliurile, acesta ne va proteja decorul împotriva pagubelor accidentale. Iau o construcție de lac. Lucrarea principală este finalizată. Acum - un zbor al fanteziei. Terminăm elementele, care nu sunt suficiente sau deteriorate în timpul lipirii. Ne concentrăm pe ceva, folosim contururi, chituri, stencil - cine iubește ceea ce este în decoupage. Asigurați-vă că ne lăudăm munca, de cel puțin trei ori. Îmi acopăr munca cu cinci straturi, aspectul produsului este ca sticla acoperită.

decorarea mesei de Paște


Noroc în munca ta, dragii mei.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat