DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Producerea unei carcase pentru un telefon mobil tactil
Astăzi, în saloanele de comunicații mobile există un sortiment uriaș de huse pentru telefoanele mobile, care vor satisface orice nevoi și gusturi. Cu toate acestea, este adesea necesar să achiziționați un caz pentru un model de telefon specific, se dovedește că alegerea este limitată la mai multe opțiuni standard. Este foarte ușor să găsești o husă sau o geantă din silicon pentru un telefon tactil, dar opțiunile originale nu sunt atât de ușor de găsit.

Carcasă pentru telefon.
Vă sugerăm să nu vă lăsați în căutarea de oferte comerciale, ci să faceți o copertă cu armură pentru un telefon mobil cu propriile mâini. Procesul va dura aproximativ trei ore, dacă aveți tot ce aveți nevoie în apropiere. Deci, pentru a face o copertă, veți avea nevoie de:
• Telefon mobil. Puteți face date cu dimensiunile acestora, dar este recomandabil să încercați pe fiecare detaliu din procesul de fabricație
• Plastic flexibil. Dosarul de hârtie plastic va face
• Piele. Sau o altă țesătură. Pielea este mai bună
• Placă metalică de la 1 mm grosime. Decking - bine
• Instrumente și multe altele: foarfece, marker, riglă, mașină de cusut, lipici Moment

Facem cadrul.
Partea de cadru este pe care va fi suportată întreaga structură. Să o facem din plastic.

Husa pentru telefon mobil


1. Așezăm telefonul cu afișajul în jos pe o foaie de plastic și marcăm dimensiunile celulei pe el. Veți avea nevoie de o riglă pentru a verifica cu exactitate dimensiunile și pentru a le aplica pe material. Pentru a nu vă confunda, puteți proceda în etape: mai întâi „înfășurați” telefonul într-o foaie de material, păstrând locurile de îndoire a acestuia și numai apoi tăiați elementele a căror poziție și formă corespund comenzilor celulare - afișare, butoane. Ar trebui să obțineți ceva de genul acestui cadru:

Husa pentru telefon mobil


Cea mai mare decupătură din centru este afișajul, două „pătrate” pe laturile opuse - o fereastră pentru cameră

2. Încercați pe cadru, ar trebui să arate așa:

Husa pentru telefon mobil


Monteaza la telefon.

Partea frontală.
Partea frontală este o placă cu balamale care protejează afișarea telefonului. Poate să pară în spate - în funcție de dimensiunea telefonului. Primele lucruri în primul rând.

1. Să luăm ca bază o placă metalică. Principalul lucru aici este să calculăm corect puterea și greutatea, deoarece fierul greu va scoate pur și simplu un buzunar în timpul funcționării. Placa ondulată este potrivită, am folosit o foaie de aluminiu, din care am făcut nervuri de rigidizare, îndoind marginile.
Punem telefonul pe foaie și notăm dimensiunile.

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil


2. Tăiați placa:

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil


3. În continuare, aplicăm o placă pe piele și marcăm dimensiunea acesteia pe țesătură. Repetați procesul cu o altă bucată de piele. Unul dintre ei va fi extern, celălalt - intern.

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil


în a doua figură, pe exteriorul materialului se face o marcă pentru o cusut ușoară.

4. Aplicați exteriorul bucății de piele marcată pe o altă bucată cu dimensiuni similare. Le coase pe CMM în funcție de marcaj:

Husa pentru telefon mobil


Înălțimea „buzunarului” poate fi mai mare decât înălțimea telefonului, ținând cont de valoarea unui alt parametru - lățimea acestuia.

5. Tăiați părțile inutile ale materialului de-a lungul cusăturii:

Husa pentru telefon mobil


6. Întoarceți „buzunarul” =) și „îmbrăcați-l” pe o farfurie metalică. Partea din față este gata!

Husa pentru telefon mobil


Făcând spatele.
Așa cum am menționat deja, partea din spate poate fi absolut identică cu partea din față (excluzând dimensiunea celulei). Pentru a facilita designul, am înlocuit aluminiu cu plastic.

Husa pentru telefon mobil


Am tăiat plastic dintr-un folder de plastic. Sarcina sa principală este menținerea formei corpului și nu întărirea lui.

Fixăm detaliile rezultate.

7. Din nou, înfășurăm partea cadrului în jurul carcasei telefonului, apăsăm părțile care se suprapun și le lipim.

Husa pentru telefon mobil


Două farfurii învelite și o parte din cadru lipit.

8.Tăiați o gaură pentru ochiul camerei în placa din spate. Marginile găurilor pot fi lipite sau trase împreună cu un fir pe interior, astfel încât să nu se vărsă.

9. Fixăm placa cu balamale din față (îmi pare rău pentru termeni) și placa din spate, folosind lungimea „în plus” de milimetri sau coasem o bucată suplimentară de piele. Punctul de atașare va ține placa cu balamale.

Husa pentru telefon mobil


Piese lipite.

10. Atașați placa din spate pe cadru cu lipici. Îmbrăcăm capacul final la telefon. Pentru o mai bună fixare, sigiliul poate fi lipit pe interiorul carcasei în contact cu carcasa telefonului - acest lucru va complica procesul de „pansament”, dar îl va proteja de „mișcarea” carcasei. Pentru a vă asigura că capacul nu se decupează, puteți utiliza un mic magnet sau Velcro.

Gata! În acest caz, s-a dovedit o acoperire, al cărei cost al unui analog depășește costul telefonului =)

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil

Husa pentru telefon mobil
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat