DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Imagine cu model volumetric
Nu știi ce să îi dai mamei, bunicii sau profesorului de ziua ei. Ne propunem să completăm imaginea cu un model tridimensional sub formă de floare. Meșteșugul este realizat din materiale ieftine. Tehnologia prezentată în clasa de master vă va permite să creați tablouri din diferite scene, deoarece în acest fel puteți crea semifabricate pentru tablouri cu diferite forme: cerc, pătrat, oval, triunghi, romboi, etc. Totul depinde de imaginația voastră.

materiale pentru lucru


Pentru muncă, veți avea nevoie de:
1) Sticle de plastic colorate: verde, galben, roșu.
2) O bucată de plastic alb.
3) Foarfece.
4) Tavanul în alb.
5) pistol cu ​​lipici.
6) Placă.
7) O foaie de hârtie.

pentru speculă avem nevoie de sticle de plastic cu trei culori: verde, roșu, galben. O bucată de plastic poate fi tăiată dintr-o găleată de mortar de zece litri. Dacă nu luați foarfece obișnuite, folosiți tunsori sau foarfece de metal. Dimensiunea de fundal a tabloului este de 16 cu 23 de centimetri.
1) Tehnologia producerii de pliante.

inele tăiate


Faceți partea frunzei. Tăiați cercurile dintr-o sticlă de plastic, apoi o fâșie de doi centimetri lățime, lungime de 13 centimetri. Dacă doriți ca dimensiunea frunzelor să fie diferită (mai mică sau mai mare), ar trebui să faceți banda mai lungă sau mai scurtă.

Îndoiți banda


Îndoiți banda într-o frunză de ambele părți.

Rotunzi o margine


Rotunzi o margine cu o plită electrică.

Tăiați baza


Tăiați baza frunzei dintr-o sticlă de plastic și plăci de tavan.

punerea


Conectăm toate părțile primite împreună.

Decupați marginile laturilor frunzei


Tăiem marginile laturilor frunzei, măsurăm cu o riglă și lăsăm lățimea la 1,3 centimetri.

Rotunjiți marginea rămasă


Rotunjiți marginea rămasă a frunzei cu un aragaz electric. Conform acestei tehnologii, mai facem încă cinci frunze verzi.
2) Tehnologia de fabricație a unei petale de flori.

Realizarea de petale de flori


A face petale de flori este aceeași cu a face frunze. Cu excepția: trebuie să îndoiți banda din sticlă pentru petala doar pe o parte, cealaltă parte rămâne rotunjită. Rezultatul este o formă de picătură. Facem patru astfel de petale: două roșii și două galbene.
3) Tehnologia de fabricare a tulpinilor.

Realizarea de petale de flori


Luați frunza verde terminată. Lăsați doar partea.

Realizarea de petale de flori

Realizarea de petale de flori


Îndoiți foaia, îndoind-o la fiecare 5-7 milimetri. Lipiți frunzele rezultate, petalele și tulpina pe o bucată de plastic alb cu un pistol de lipici, puse sub presă un timp, până când lipiciul se usucă.

Tablou volumetric


Imaginea cu desenul volumetric „Floare” este gata.
Această imagine poate fi introdusă într-un cadru finisat sau de casă, va arăta bine într-un cadru de lemn. Puteți agăța poza pe perete sau puteți face un picior pentru a face să stea. Folosind această tehnologie, puteți face imagini cu diferite povești. Dacă nu puteți găsi sticle de culori galben și roșu, puteți utiliza o sticlă transparentă și pictați piesele fabricate cu vopsele acrilice. Folosind plăci de tavan cu o culoare diferită, culoarea petalelor și a frunzelor se va schimba. Fundal pentru imagine poate fi din lemn, sticlă, carton. Fundalul poate fi, de asemenea, vopsit cu acrilice. Experiment.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat