DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Câte lucruri care ni se par complet inutile la prima vedere și adesea creează o mizerie în casă, dispar de fapt în zadar. Într-adevăr, în mâinile iscusite ale unei persoane gânditoare creativ, orice lucru mic este capabil să se transforme într-un lucru original și, cel mai important, într-un lucru exclusivist. Puteți vedea cu ușurință a doua viață într-o rupere sau o bucată de hârtie dacă vă familiarizați cu un atelier pentru a face o cutie cadou.
Resturile de tapet nețesute ale tapetului sunt selectate ca material de pornire pentru lucrarea concepută.

tapet nețesut


Etapele realizării unei cutii cadou:
1. Măsurați pătratul de pe panoul de tapet. Când utilizați o altă hârtie sau un carton subțire, trebuie să folosiți o riglă și un creion și să faceți măsurătorile necesare. Dar, având în vedere că baza nețesută a tapetului este destul de solidă, ne putem permite să „conturam” parametrul „colț” dorit.

îndoiți colțul


În ceea ce privește dimensiunile, aici este necesar să procedați din ce fel de ambalaj aveți nevoie. Cu cât tăiați mai mult de la început, cu atât este mai mare cutia.
2. Obțineți un pătrat complet plat (echilateral).

întoarce


3. Vom observa pliurile necesare numai din interior spre exterior.

din interior spre exterior


4. Pentru a obține linii în diagonală, facem coturile în cealaltă direcție.
Măsurătorile ulterioare se efectuează la fel - manual, fără articole auxiliare. Luăm colțul și aducem cu atenție spre centru.

aduce la centru


5. Mai întâi dublați o parte.

Pliați pe jumătate

Pliați pe jumătate


6. Cu partea opusă și cu cele situate pe laturile pătratului, procedăm la fel.

Pliați pe jumătate

Pliați pe jumătate

granițe ciudate


7. Acum lansăm întreaga structură pliată. Rezultatul ar trebui să fie o împărțire într-un fel de graniță.

granițe ciudate


8. Pentru anumite linii, este necesar să se facă o tăiere. Ne înarmăm cu foarfeca în acest scop. Atenție la faptul că locurile arătate pentru incizii vor fi specifice unei singure diagonale. Îl tăiem până la punctul în care un pătrat vizual este extras din pliurile noastre originale.

pătrat vizual


9. Acum se face următoarea tăiere, dar nu la fel de adâncă ca în primul caz.

mergi la adunare

mergi la adunare


10. Piesa de prelucrat este gata. E timpul să mergi la adunare. Totul este extrem de simplu aici. Designul amintește mai mult de un pachet care a fost desfășurat accidental. Urmând liniile descrise anterior, pliem caseta. Rândurile în sine vă vor spune cum să le stivați.

mergi la adunare

mergi la adunare

mergi la adunare

mergi la adunare


11. Capacul cutiei fabricate va fi întotdeauna mai mic.

pliați cutia

pliați cutia

pliați cutia


12. Pentru ca ea să nu „stea” și să nu fie „strânsă”, menține 3-5 mm pentru fiecare parte a pătratului în faza de pregătire.
13. Decorarea ambalajului cadourilor depinde direct de situația festivă. În afară de flori, mărgele, strasuri, panglici, dantelă sunt destul de potrivite. Puteți picta și picta, dacă știți cum. Și dacă acesta este un lucru drăguț pentru un bebeluș, atunci îngerii de hârtie vor lua destul de bine locul lor.

Decor de ambalare cadouri

Cutie cadou

Cutie cadou


Aceasta este totul. Cutie de cadouri destul de drăguță gata. Pentru a face acest lucru, a fost nevoie de puțin: o bucată de tapet, un strop de răbdare și perseverență și un pic de timp liber.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat