DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Ouă de mărgele
Primăvara a venit - timpul pentru minuni.
Primăvara murmură - „Hristos a înviat!”
Nu există cuvinte mai ușoare pe lume -
„Adevărat Hristos a Înviat!

Foarte curând va veni o frumoasă sărbătoare luminoasă - Paștele. Toate femeile vor coace prăjituri de Paște și vor picta ouă. Și toate femeile ac, începători și meșteșugari, vor crea frumos original speculă Tema de Paște: tricotate, mărgele, aluat, ghips etc. Accese în special ornamentație cu mărgele, ocupația este foarte dureroasă și destul de lungă. Dar, cunoscând micile secrete, puteți face totul mult mai repede, păstrând în același timp aspectul frumos și spectaculos al produsului.

Astăzi îmi propun să fac un suvenir foarte frumos dintr-un ou obișnuit de pui și margele. Vei petrece maximum 2 până la 3 ore făcându-l, chiar dacă nu ești familiarizat cu acest tip de lucrări de ac.
Deci, avem nevoie de astfel de materiale:
- margele de două - trei culori
fir de mărgele și ac
adeziv polimeric
ouă de pui
-panglică din satin.

Pentru a începe, luați oul și faceți ușor mici găuri cu un cuțit pe ambele părți. Apoi suflați conținutul oului într-un recipient - pe o omletă)), clătiți bine în interior și puneți-l la uscat.

oul


În timp ce ouăle se usucă, trebuie să încordăm mărgelele. Luăm o mulinetă cu un fir de mărgele, o aruncăm într-un ac cu un ochi subțire. Apoi turnați două sau trei mărgele într-un recipient adecvat și amestecați-l.

Ou de mărgele


Nu luați cele mai mici mărgele, astfel încât să nu se blocheze la capătul acului.
Încercați mărgelele pe un șir în ordine aleatorie. Șirul cu margele ar trebui să fie lung, dar nu vă faceți griji dacă nu aveți suficient pentru întregul ou, atunci îl puteți întinde din nou.

Ou de mărgele


Luați adeziv polimeric (pentru baghete) și aruncați o picătură peste coaja de ouă. După ce tăiați panglica din satin și lipiți-o acolo ca o buclă.

Ou de mărgele


Apoi luăm același clei și le acoperim cu o coajă de ou până aproape de mijloc. Apoi lipesteți ușor oul cu un șir de margele, înfășurându-l într-un cerc, începând de unde este bucla de pe panglică.
Adezivul nu se întărește imediat, astfel încât neregulile pot fi mereu corectate. După ce ați lipit jumătate de coajă, puneți lipiciul să se usuce complet și continuați din nou până când ouăle sunt complet lipite.

Ou de mărgele

Ou de mărgele


Aici avem un ou atât de frumos de suvenir. Puteți experimenta amestecând o varietate de culori.

Ou de mărgele


Pentru a diversifica un ou cu margele, puteți lipi o floare pe ea, țesută conform schemei de țesut a florilor pentru zambile sau pentru oricare altul.

Ou de mărgele


Atât de repede și pur și simplu poți crea un suvenir cu propriile mâini. Acest lucru este mult mai ușor decât împletirea bazei cu o plasă de margele sau țesut folosind tehnica de țesut a perlelor, care necesită o anumită îndemânare și abilități considerabile.
Un astfel de ou din margele poate fi nu numai de Paște. Va arăta foarte frumos pe bradul tău de Crăciun pentru Anul Nou și ca niște pandantive frumoase undeva pe perete.
Imaginația ta, cheltuielile minime și casa ta vor fi reumplute cu un suvenir unic pe care îl vei crea cu propriile mâini.
Vă doresc un Paște minunat, succes și inspirație creatoare, care, sper, va apărea după ce am urmărit acest master class.

Ou mărgele
Comentarii (1)
  1. Iogo
    #1 Iogo vizitatori 10 august 2017 20:14
    0
    Ce tehnică neobișnuită și ușoară este oferită în această clasă de master! Chiar și un copil se poate descurca, iar rezultatul este cu adevărat impresionant.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat