DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Pentru a decora coafurile din părul lung, puteți face arcuri de panglici cu propriile mâini. Pentru fabricarea unor arcuri frumoase veți avea nevoie de panglici din satin, un ac cu fir, benzi de cauciuc pentru păr și margele mari strălucitoare. Benzile de 2,5 cm lățime vor trebui tăiate în bucăți de 5 cm, ardeți marginile benzilor cu o brichetă pentru a nu se dizolva.

pramougolniki


Fiecare bucată de bandă trebuie să fie matlasată cu un ac și ață în modul arătat în fotografie.

cusem


Apoi trageți firul și legați un nod. Se dovedește o astfel de piesă de lucru. Colțurile ascuțite pot fi tăiate cu grijă cu foarfece și ardeți puțin cu o brichetă.

panglici


Pentru a face arcuri din panglici, trebuie să pregătiți opt astfel de semifabricate pentru fiecare arc. Apoi, toate petalele sunt cusute secvențial între ele și conectate într-un cerc.

panglici


În mijlocul florii rezultate, trebuie să coaseți o mărgea sau un buton frumos.

panglici


Următorul pas este să faceți o priză pe care să fie cusută floarea. Pentru aceasta, o bandă lată de 1,2 cm trebuie să fie tăiată în bucăți de 18 cm lungime și secțiunile arse cu o brichetă. Pentru două arcuri veți avea nevoie de 8 bucăți de panglică.

panglici


Pentru ieșire, este mai bine să luați panglici de diferite culori, puteți închide, dar puteți contrasta și nuanțele. Fiecare bandă trebuie pliată cu o cifră de opt și cusută la mijloc.

cusem panglici


Din golurile rezultate, faceți o priză, coaseți cu un fir.

panglici


Coaseți o floare în mijlocul prizei. O bandă elastică pentru păr este cusută din partea greșită.

panglici


Al doilea arc se face în același mod ca și primul. Arcurile din satin DIY sunt realizate destul de simplu. Două arcuri identice arată grozav în coafura unei eleve.

panglici


Astfel de arcuri pot fi lipite de o bandă de păr sau de o agrafă automată - totul depinde de dorință și imaginație.
Comentarii (1)
  1. Galina
    #1 Galina vizitatori 14 august 2015 16:53
    1
    Nu foarte drăguț. Nici măcar și nu îngrijit.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat