DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Masă de garduri de grădină
grădinărit mobilierul întotdeauna relevant pentru cei care au cel puțin o mică grădină. Și nu este întotdeauna recomandabil să cumpărați modele gata făcute. Mai mult, opțiunile simple se pot face cu propriile mâini. De exemplu, o masă de grădină din gard de pichet.
Acest lucru va necesita un set mic de unelte și materiale.

materiale:
1. Gard (lustruit), cantitatea variază în funcție de dimensiunea tabelului;
2. Șuruburi sau cuie autofiletante (în funcție de ce unealtă este efectuată lucrarea);
3. Culoare și lac de orice culoare vă place.
Dintre instrumentele de care aveți nevoie:
1. Fierăstrău (manual, electric, ferăstrău cu lanț - orice la discreția dvs.);
2. Ciocan sau șurubelniță;
3. Masura creion si banda.
Pasul 1
Încep să facă o masă de grădină din gardul cu picioare, pe care se va ține întreaga structură. În funcție de dimensiunea tabelului, pot fi necesare două sau mai multe. Fixați cele două aparate de ridicat împreună cu cruce cu cuie sau șuruburi autofiletante. Acesta este un picior de masă. A doua și următoarele sunt efectuate în mod similar.

Fixați două pichete


Pasul 2
Partea superioară (locul în care este fixat pichetul) va trebui tăiată. Pentru a face acest lucru, desenați o linie dreaptă pentru tăiere cu un creion.

desenați o linie dreaptă cu un creion


De cât de netedă va fi această suprafață, depinde de cât de netedă va rezulta blatul. Tăiați linia în exces. De jos este necesar să efectuați o procedură similară, astfel încât viitoarea masă să stea ferm pe picioare.

Pasul 3
În partea superioară, deja tăiată, este necesar să fixați un alt gard de pichet, pe care materialul pentru blat va fi umplut în viitor.

material umplut pentru blaturi


Este indicat să folosiți cuie sau șuruburi autofiletante de lungime scurtă, pentru a nu trece prin picior. Unghiile selectate incorect pot duce la uzura timpurie a mesei sau divizarea fibrei de lemn (fisurile vor merge, structura va fi instabilă). În cele din urmă, ar trebui să obțineți două (sau mai multe) din același design.

modele identice


Pasul 4
Acum trebuie să faceți o șapă între picioare, astfel încât masa să se dovedească a fi stabilă și puternică. Pentru a face acest lucru, așezați picioarele pe verticală și ungeți-le între ele alte două pichete pe ambele părți (deasupra și de dedesubt). Tăiați excesul. Rezultatul ar trebui să fie un design stabil.

construcție constantă


Pasul 5
Este necesar să umpleți gardul de pichet pe partea superioară a structurii finisate, care va servi ca blat de lucru.

servesc ca blat


Consiliu: faceți un mic decalaj între scânduri, astfel încât excesul de umiditate să nu rămână la suprafață. Dacă nu se face acest lucru, atunci umiditatea absorbită va distruge lemnul, va contribui la dezvoltarea ciupercii, ceea ce reduce semnificativ viața mesei. Dacă gardul pichetului este selectat pe lungimi diferite, atunci poate fi tăiat ușor, alinind blatul.

alinierea blatului


Pentru o estetică mai mare a structurii, puteți umple și un pichet în jurul perimetrului blatului.

umple gardul pichetului


Pasul 6
Procesați masa finisată cu o pată și lac din toate părțile. Acest lucru este necesar pentru ca condițiile meteorologice negative să nu aibă un efect semnificativ asupra lemnului, păstrându-și starea.

Masă de grădină împrejmuită
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat