DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Viață nouă a unei vaze vechi
Materiale necesare pentru transformarea vasei vechi:
1. Vază veche, preferabil transparentă - 1 buc.
2. Vopsea într-un spray poate verde - 1 buc.
3. Banda de hârtie cu lățime medie - 1 buc.
4. Diverse panglici, strasuri, paiete, margele.
5. Termogun cu lipici.
6. Vopsea acrilică - culoarea aurului și argintului.
7. Peria este îngustă.

Etapele transformării unei vaze vechi:
1. Pentru această clasă de master, este potrivit orice vază (indiferent dacă este veche sau nouă), care trebuie mai întâi curățată de decorul vechi, spălată bine și uscată cu un prosop. Astfel, vom pregăti toate materialele necesare.

materiale necesare


2. La următoarea etapă, vom avea nevoie de bandă de hârtie, cu care este necesar să lipiți peste vază într-o ordine arbitrară.

lipiți peste vaza noastră


Puteți lipi această bandă în jurul vazei, poate fi în lungime și, de asemenea, sub formă de spirală - în general, după cum doriți. Am lipit banda de hârtie sub formă de dreptunghiuri cu lungimi diferite.
3. În această etapă, vom avea nevoie de vopsea spray într-o cutie de pulverizare de orice culoare vă place. Am ales culoarea verde metalizat. Este mai bine să pictați pe stradă, după ce ați plasat anterior o pungă de plastic (sau altceva care nu este necesar) sub vază, pentru a nu păta nimic. Trebuie să pictați cel puțin 2 straturi. Agitați bine spray-ul, apoi începeți să pulverizați vopseaua la o distanță de aproximativ 20-30 cm, derulând ușor vază. Nu apropiați cutia prea aproape de vază, deoarece pe ea se pot forma pete. Lăsați vaza să se usuce vopseaua aproximativ 15 minute, apoi repetați totul din nou. Dacă culoarea nu este suficient de strălucitoare, puteți acoperi vaza 3 și 4 cu un strat.

verde metalic


După vopsire, vaza trebuie să se usuce bine (aproximativ 1 oră).
4. Când vopseaua de pe vază se usucă, trebuie să eliminați foarte lent și cu atenție banda de hârtie.

scoate banda de hârtie


Dacă vă grăbiți, atunci cu bandă puteți îndepărta vopseaua!
5. După îndepărtarea benzii de hârtie, pe vază vor apărea dreptunghiuri cu margini inegale. Aceste margini trebuie decorate. Acest lucru se poate face cu orice materiale pe care le aveți - panglici, paiete, margele, strasuri etc. În acest caz, am folosit un fir de plastic din strasuri.

dreptunghiuri pe o vază


6. Pentru a închide ușor marginile neuniforme ale dreptunghiurilor, este necesar să tăiați cantitatea corectă din fir cu pietre și să folosiți un pistol de căldură pentru a o lipi pe vază.

din fir cu pietre


Efectuați această procedură cu toate dreptunghiurile de pe vază.

zone pictate ale unei vaze

din fir cu pietre


Folosiți cu atenție un pistol de căldură, astfel încât lipiciul să nu ajungă pe zonele vopsite ale vasei, deoarece acest lucru poate deteriora vopseaua.
7. Folosind o vopsea acrilică de culoare aurie și o perie, aplicați lovituri de bucle pe o vază arbitrară.

folosind vopsea acrilică


8. Folosind, de asemenea, vopsea acrilică, dar numai deja argintie, vopsiți interiorul dreptunghiurilor.

începe să trăiască o viață nouă


9. Asta e tot, vechea noastră vază începe să trăiască într-un mod nou! O astfel de vază va fi un decor în orice interior. În ea puteți pune nu numai flori proaspete, ci și artificiale.

Viață nouă a unei vaze vechi

Viață nouă a unei vaze vechi
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat