DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Înlocuirea mânerelor din sac
În zilele noastre, achiziționarea unei noi genți este foarte simplă. O selecție uriașă, de la piele scumpă la material textil ieftin. Există însă situații când este foarte păcat să-ți abandonezi geanta preferată doar pentru că mânerele ei s-au deteriorat, iar în atelierul de reparații este recomandat să o arunci. Atunci ar trebui să vă înarmați cu instrumente și răbdare. Și reparați geanta cu propriile mâini. Deci, iată clientul nostru. Foarte original, deși realizat din pielărie.

Înlocuirea mânerelor din sac


Principalul lucru este să alegeți materialul care este potrivit pentru original în culori și textură. Acest sac a avut noroc. Am găsit arbori de cizme finlandeze vechi din piele autentică, într-o culoare potrivită. Mânerele din piele autentică vor dura câțiva ani și, cel mai probabil, din păcate, vor supraviețui geantei în sine. Determinăm lungimea și tăiem piesa de prelucrat de dimensiunea dorită. Vor fi patru. Două pentru partea superioară a mânerului și două pentru partea inferioară. Golurile superioare trebuie să fie mai lungi de 4 cm pe fiecare parte decât cele de jos. Tăiem pielea cu un tăietor pe o placă de lemn cu ajutorul unei rigle de fier, după care am desenat anterior un model pe mezdra (partea inferioară a pielii).

Determinați lungimea și tăiați


Există diferite modele de stilouri. Este obligatoriu să luăm în considerare ce geantă reparam. În acest caz, o geantă de vară, cu bijuterii, este concepută pentru excursii și nu implică sarcini mari. Prin urmare, mânerele pot fi executate foarte simplu prin conectarea fundului părților inferioare și superioare. Dacă se presupune că geanta este uneori foarte încărcată serios, trebuie să faceți mânere mai puternice și să folosiți un model și o tehnologie diferită. Acum trebuie să conectăm ferm părțile superioare și inferioare. Folosim banda obișnuită cu două fețe. Acesta va oferi rezistență produsului și va facilita procesul de cusătură.

conectați ferm părțile superioare și inferioare


Este necesar să selectați firele care corespund culorii.

alegeți culoarea potrivită a firului


Acum ne atașăm între ele părțile lipite între ele prin bandă adezivă. O facem cu atenție, fără să ne grăbim, astfel încât linia să arate perfectă. Rezultatul final va depinde de acest lucru. Coaseți semifabricatele din jurul perimetrului. Topim nodurile cu o brichetă, atunci linia nu se va deschide. Fotografia prezintă clar noduli fuzionați.

Coaseți piele


Pielea este cusută pe mașini speciale. Mașinile de uz casnic refuză adesea să coase piele (nu promovează materialul, raftul de viteze îl zgârie de jos). Prin urmare, este mai bine să încercați mai întâi pe o bucată mică de reacție a mașinii dvs. Am cusut aceste stilouri foarte ușor, Janome-ul meu a fost de această dată susținător. Și dacă nu vrea să fie ... corect, haideți! Îți spun un secret foarte util: ORICE MASINI ȘI PIEȘE ... (doar pentru oricine) ... trebuie doar să ungi ușor pielea de pe ambele părți cu cremă, poți folosi cremă de mâini. Apropo, mașinile manuale Podolsky și bătrânele Singer coase bine aceste materiale și fără nicio cremă!
Introducem un capăt al piesei de lucru în inelul sacului, îl îndoaiem și îl coasem pe mașina de scris de la capăt, poate chiar de două ori. Dacă piciorul presatorului nu permite cusăturile atât de aproape, atunci coasem totul de la început până la sfârșit, apoi deconectăm ușor inelele și punem mânerele pe ele. Ajutorul prietenului este nevoie aici.

cusem


Repetăm ​​procedura de încă 3 ori, iar geanta este ca nouă!

stilouri gata

Înlocuirea mânerelor din sac
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat