DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Faceți upgrade pentru căști pentru computer
Aproape toată lumea are căști vechi pentru computer, ceea ce poate da o a doua viață. Îmi propun să-mi evaluez master class-ul la actualizarea unui atribut atât de indispensabil pentru un iubitor de muzică. Ca o probă experimentală, am ales căști vechi Dialog cu un jack standard de 3,5, care au fost achiziționate cândva în aproape toate instituțiile de învățământ din țară.

Pregătirea.
Am îndepărtat pernele și microfonul vechi din căști, am tăiat părțile masive care păreau „redundante”, am sunat / am lipit bine și am atașat toate firele:

a scos pernele vechi din căști


Pentru a crea un aspect nou, veți avea nevoie de:
1. Cadrul căștilor vechi
2. Pielea este moale (vinil adecvat)
3. Burete (iarnă sintetică, ... orice)
4. Firul
5. Plastic flexibil (plasticul din dosarul pentru hârtii este potrivit)
6. Dr. detalii - vezi mai jos.
7. Instrumente: mașină de cusut, foarfece, ac, riglă, stilou (marker)

Realizarea de perne pentru căști.
1. În primul rând, determinați dimensiunea viitoarelor perne. Am decis să fac perne pătrate, în ciuda faptului că carcasa originală are o formă rotundă. Pentru a face acest lucru, am luat o singură măsură - lățimea carcasei difuzoarelor și am decupat un șablon de pernă aproximativ din plastic - în viitor va găsi aplicație:

determinați mărimea


2. Următoarea este cea mai dificilă parte a lucrării, necesitând o precizie ridicată. Am tăiat din partea de vinil partea din față pentru fiecare pernă, iar pe partea din spate marcăm: liniile pe care vor merge cusăturile și marginile canalului sonor. Pentru o mai mare comoditate, el a sugerat realizarea unui decupaj sub forma literei „H” și completarea zonei de materiale pierdute din părți cu ajutorul unor bucăți suplimentare de material.

Am tăiat din vinil


Două „căptușeală” identică a fiecărei perne.

Două sunt la fel

Două sunt la fel


Căptușeală cu decupaj finalizat și material suplimentar pe ambele părți. Diagonale cusute - sofisticare care conferă volum. Executarea este opțională.

3. Tăiați umplutura din burete cu dimensiuni cu 10% mai mari decât parametrii șablonului corespunzători.

Tăiați din burete


Față, model și umplutură.
4. Coaseți benzi înguste de piele pe laturile fiecărui produs (căptușeală) folosind o mașină de cusut, oferindu-i forma de „cutie”:

Coaseți pe o mașină de cusut

Coaseți pe o mașină de cusut


5. Coaseți spatele cutiilor, mărind excesul de material, permițându-i să se închidă în jurul carcasei difuzoarelor. Locația cusăturilor afectează forma pernei. Este recomandabil să faceți întregul proces comparând regulat dimensiunile propriului produs cu dimensiunile carcasei difuzoarelor.

6. Rotiți „casetele” terminate în interior, aplicați umplutura și un șablon din plastic, făcând o copie a acestuia:

Revenim


Piele, umplutură și schelet.
7. Împingem surplusul alocat pentru a ascunde zona canalului sonor (care este în centru, în decupajul „H”) în gaura buretei. Cu ușurință, cu ajutorul unui ac și ață, strângem marginile acestor benzi cu marginile „suprapunerii” interne formate din cusături:

format din cusături


În același timp, încercăm să luăm în considerare elasticitatea pernelor (cu cât este mai moale cu atât mai bine) și să ne asigurăm că cadrul este și este fixat în același plan cu cusăturile.

ia în considerare elasticitatea


8. Turnăm „cutia” în poziția sa anterioară, cu cusături spre interior. Pentru a-și menține forma după fixarea la carcasele difuzoarelor, au fost realizate alte două rame din plastic, repetând nu numai lățimea, dar creând și forma pereților laterali:

forma peretelui lateral


9. După ce instalăm cadrele din „cutii”, le punem pe căști. Umpleți volumul liber din interior cu un burete

începe să tragă marginile


10. Din nou luăm acul și ața și începem să tragem marginile „cutiilor” de piele:

începe să tragă marginile


Perna este făcută și atașată!

Producția plăcilor de placare exterioare.
1. Pentru a „ascunde” această „frumusețe”, puteți utiliza două bucăți de material. Folosind imaginația, puteți găsi multe moduri de a ascunde punctele de atașament. În acest caz, au fost găsite două încărcătoare identice de pe un telefon mobil (S.E.), ale căror cazuri au fost utile pentru fabricarea de „huse”:

Confecționarea plăcilor


2. Folosind neregulile interne ale panourilor - „huse”, au fost ușor capabile să le atașeze la căști (în diferite cazuri, puteți utiliza șuruburi autofiletante sau lipici).

Setul pentru căști


Căști gata pregătite.
Comentarii (1)
  1. Max Steiner
    #1 Max Steiner vizitatori 1 februarie 2019 02:38
    0
    Și cum să faci căști cu căști?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat