DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Geantă cosmetică" Apple Blossom "
Aproape toate femeile obțin o mulțime de machiaj. În arsenalul oricărei femei există umbre, rujuri, lucioase pentru buze, fard, rimel, creioane cosmetice, pulbere. Toate aceste produse cosmetice sunt de obicei depozitate într-o pungă cosmetică specială, care poate fi achiziționată din magazin sau poate fi făcută independent. Îți propun să coase o geantă cosmetică mare și convenabilă - una care să se potrivească tuturor, sau aproape tuturor, produselor cosmetice tale. În plus, poate fi decorat cu o aplicație cu crengute de măr înflorite.

aplicație cu măr înflorit


Realizarea unei pungi cosmetice nu va dura mult timp, iar materialele pentru cusut se vor găsi cel mai probabil în fiecare casă.
Pentru muncă veți avea nevoie de: lână maro, țesătură căptușită galbenă, două butoane, fire de culori galbene, maro, verde și roz, foarfece, un ac, pâslă roz și verde, margele galbene.

materiale


Progresul muncii
1. Tăiați un dreptunghi cu dimensiunea de 25 cu 35 cm față de lână brună.Tăiați un dreptunghi de aceeași dimensiune din materialul galben.

Tăiat din lână maro


2. Îndoiți dreptunghiurile cu părțile din față, îndreptați-vă și cusurați-o în jurul perimetrului, sprijinind aproximativ un centimetru de fiecare margine. În lateral, lăsați o mică gaură pentru a ieși afară. Cusutul se face cel mai bine pe o mașină de cusut. Aceasta va fi baza pentru geanta dvs. cosmetică. Deșurubați partea principală și coaseți cu grijă gaura nestricată cu o cusătură oarbă. Întindeți partea bine și coase manual de-a lungul perimetrului cu o cusătură de basting.

cusătură de basting


3. Acum trebuie să coaseți o margine (mai îngustă) pe mașina de cusut, făcând un pas înapoi la aproximativ un centimetru de margine.

la un centimetru de margine


4. Pe partea opusă, coaseți și pe mașina de cusut acea parte a părții care va fi supapa care închide sacul de machiaj.

care acoperă punga cosmetică


5. Prăbușiți partea din punga cosmetică cu căptușeala spre interior și coaseți cusăturile laterale exterioare.

Geantă cosmetică


6. Scoateți cu atenție firele de basting.

Geantă cosmetică


7. Coaseți ferm pe două butoane.

Geantă cosmetică


8. Fixați geanta de machiaj pentru a verifica dacă sunt cusute simetric și dacă există vreun pătrundere.

Geantă cosmetică


9. Acum trebuie să decorați geanta de machiaj. Acest lucru se poate face cu aplicația. De exemplu, efectuați aplicarea unei crenguțe de flori în măr.
Mai întâi trebuie să tăiați cinci frunze din pâslă verde. Coaseți trei pliante pe supapa din partea dreaptă a pungii cosmetice și două pe partea stângă a pungii cosmetice. Este mai bine să coaseți pliante cu o cusătură inferioară doar de-a lungul venei centrale - astfel încât acestea vor părea mai naturale și voluminoase. Puteți coase manual.
Trei flori mici, fiecare cu cinci petale, sunt tăiate din pâslă roz. Plasați florile lângă frunze și coaseți. În dreapta - două flori, iar în stânga - una. Coaseți flori doar în centru și de-a lungul mijlocului petalelor. Deci florile se vor dovedi voluminoase. În centrul fiecărei flori, mărgelele galbene sunt bine cusute - acestea vor fi stamine.

Geantă cosmetică


Geanta cosmetica moale si confortabila este gata. Rămâne să puneți ruj, umbră de ochi și înroșire în ea, rimel și pulbere, și chiar se vor potrivi creioane cosmetice.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat