DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Atunci când proiectați un complex de jocuri pentru o pisică, a venit ideea de a face o casă suspendată la parter. Cerințe principale: construcție ușoară, durabilă, stabilă din materiale improvizate. Nu am vrut să cheltuiesc bani în plus pentru casă, este puțin probabil ca cutia de carton să reziste unei activități îndelungate, casa să fie grea din blocuri de lemn și placaj. Prin urmare, patru sticle de plastic de cinci litri au fost pregătite pentru casă, o secțiune din fleac de leopard, un segment de iernier sintetic, garnituri de covoare, bandă scotch, lipici, fir și un ac.
Am tăiat un sector cu o coastă în sticle, principalul lucru este ca umerii sticlei și celelalte trei coaste să rămână intacte - acestea sunt viitoarele rigidizări și designul nostru. Puneți cu grijă un dreptunghi de iernar sintetic în fiecare sticlă, faceți pliuri în partea inferioară a sticlei și în umeri, astfel încât iernarul sintetic să fie plat, cusuta de-a lungul marginii prin iernarul sintetic și din plastic.

Tăiați sectorul îmbuteliat


Apoi, la fel de bine, am pus un dreptunghi din fleece în piesa de lucru și, de asemenea, l-am aprins. Colectăm sticlele împreună, împletim toate îmbinările, prin țesături și plastic. În cea de-a patra sticlă, înainte de a o atașa la celelalte, tăiați intrarea, colțul sticlei, nu tăiați fundul sticlei, tăiați o gaură cu un diametru mai mic în țesătură, faceți mici tăieturi și încălziți marginea intrării. Pentru o mai mare rezistență, învelim casa cu bandă de mai multe ori, cu bandă întărim partea de jos a casei.

înfășurați casa cu bandă

întărim fundul casei


Casa este aproape gata, în această formă a fost pusă în funcțiune, a stat toată iarna lângă baterie, locul a dormit doar acolo, din moment ce baza de plastic se încălzește rapid și menține căldura bine - este întotdeauna caldă în casă, iarna sintetică se încălzește perfect și este, de asemenea, iarnă sintetică salteaua din lână închide articulațiile sticlei; casa este moale și confortabilă.

pregătirea casei


Următoarea etapă este pregătirea casei pentru înglobarea acesteia în complex. Mai întâi trebuie să o perfecționați.

Întinde-l pe fleece


Îi potrivim veșmântul. Coaseți o bandă largă de lână, a cărei lungime este perimetrul casei, în țeavă, pe de o parte răsucim marginea și o cusem, introducem elasticul cordonului, introducem țeava în casă, strângem elasticul în jurul gâtului sticlelor, îl fixăm strâns, dar nu destul de la capăt, astfel încât să existe o ofertă mică. Apoi strângem puțin țesătura în jurul fiecărui gât și o împletim. Pe fundul casei, în colțuri, facem pliuri și cosim țesătura, astfel încât lâna să se potrivească perfect peste tot și să nu existe bule. La intrarea lână, tăiem exact de-a lungul marginii, coase lână cu garnitura interioară.

lojă


Adăugăm finisaje decorative la tonul complexului de joc, pe marginea inferioară lipim o fâșie de covor lățime de 5 cm și o fâșie în jurul intrării, puteți coase pe benzi pentru rezistență. Lipim mici bucăți de covor triunghiular pe partea de sus a casei, umerii sticlelor, iar casa ia imediat un aspect elegant și ușor neobișnuit.

Casă pentru pisică


Ultima etapă: agățăm casa de pe bara dintre conductele complexului pe sfoară de iută, tragem strâns mânerele sticlei și fixăm firul. Casa este gata.

Casă pentru Kote
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat