DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Geranium de margele
ciubuc cum arta are o istorie lungă și primele experimente cu sârmă și dispozitive asemănătoare cu mărgele au apărut din vremea Antichității. Multe femei de ac la vederea perlelor se uită la ele cu admirație și, în același timp, cu tristețe, pentru că nu toată lumea poate țese ceva de genul acesta - tehnica mărgelei poate fi foarte complicată. Un buchet frumos de geraniu roșu strălucitor este foarte asemănător cu florile reale, naturale, care vor păstra un pasăre înfloritor magnific timp de mulți ani.

Margele Geraniu


Tehnica de fabricație este foarte simplă și toată lumea o poate face, este necesar să aveți doar următoarele materiale:
-Vază de răchită;
- Perle mici roșii;
-Tin fir;
-Sârm gros;
- firul Mouline de culoare verde;
-Bile din sticlă.

materiale de geraniu


Tăiați o bucată de sârmă subțire lungă de 20-30 cm și începeți să coardați 14 margele pe ea.

margele de sfoară


Ai prima buclă pe care trebuie să o fixezi răsucind capetele firului împreună.

obține primul lanț


Acum, de la un capăt al firului începe să coase o a doua buclă, care va consta din 8 margele.

începe să coarde al doilea lanț


Blocați mărgelele. A doua buclă era mai mică decât prima, deci trebuie așezată deasupra unei bucle mari.

Blocați mărgelele


Pe acest analog, efectuați încă 3 bucle duble. În total, ar trebui să obțineți 4 bucle mari și 4 mici.

faceți încă 3 bucle duble


O ramură de geraniu va fi formată din 14 flori, deci țeseți celelalte 13 exemplare după același model. Lungimea firului poate să nu fie fundamentală: unele capete pot fi foarte lungi, în timp ce altele pot fi foarte scurte.

Un fir de geraniu va consta


Acum începe să înfășurați un picior de floare verde. Așa că firele deghizează firul de cupru și oferă florilor un aspect viu.

înfășurați piciorul


Urmați această procedură cu florile rămase și colectați-le împreună. Începeți să formați un buchet. Atașați un picior gros de sârmă la picioarele subțiri de flori. Acest lucru se poate face cu filamente sau sârmă subțire.

cu florile rămase


Aspectul natural final al unui fir de geraniu va fi dat de fire verzi, care trebuie înfășurate într-un strat dens în jurul întregului picior.

fire verzi


Orice vază nu va ține greutatea unui buchet de margele fără umplutură suplimentară pentru partea inferioară. Puneți bilele de sticlă în vază. Dacă nu aveți, puteți utiliza orice obiecte grele mici.

bile de sticlă într-o vază


Faceți o floare de geraniu pe o tulpină lungă, astfel încât să atingă complet partea inferioară a vazei.

Margele Geraniu


Faceți încă patru flori. Dacă vaza este mică, pot exista doar 3 ramuri de geraniu, iar dacă gâtul acesteia este suficient de larg, crește numărul lor la șapte. Principalul lucru este dorința și răbdarea ta.

Margele Geraniu


Setați-vă capodopera într-un loc proeminent. Ca un plus, puteți fixa un fluture frumos format din mărgele sau alt material pe una dintre flori. Grija pentru astfel de buchete este necesară cel puțin o dată pe lună, astfel încât mărgelele să nu devină un colector de praf. Pentru ca mărgelele să nu-și piardă strălucirea inițială, încercați să limitați intrarea de umiditate. Praful poate fi îndepărtat folosind o perie obișnuită pentru vopsire.

Margele Geraniu
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat