DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pește pe o farfurie
Aplicația este făcută din paste de diferite forme pe o farfurie. Ca bază folosită plastilina obișnuită pentru creativitatea copiilor.

Aplica pentru paste


Motivat pentru a crea speculă un sortiment uriaș de paste pe rafturile supermarketurilor, diverse ca formă și dimensiuni. Am văzut în aceasta un domeniu minunat de creativitate.

Mai devreme, am văzut cum se manipulau cerealele într-o tehnică similară. O sticlă sau un pahar a fost lipit cu plastilină, apoi au fost expuse desene din diferite cereale. S-a dovedit foarte frumos.

Pentru meseria mea, am luat o farfurie. Este mai bine să folosiți vase de sticlă, ceramică sau plastic. Nu este foarte convenabil să lucrați cu vase de unică folosință sau plăci de spumă, iar aspectul ambarcațiunii finite este mai rău. Am ridicat paste, care, după părerea mea, erau cele mai potrivite pentru pește.

Aplica pentru paste

Plastilină pregătită. Ador improvizația, așa că schița îmi era în cap, dar puteți pre-contura conturul cu un marker de sticlă pe o farfurie.

Progres:

1. Argilă încălzită ușor pe baterie (vă puteți încălzi și frământa în mâini).
2. Apoi a conturat un contur de pește din plastilină pe o farfurie de aproximativ 5 mm grosime. Nu merită să faceți mai subțiri în acest caz, deoarece pastele mari nu vor ține bine. Nu este necesară respectarea exactă a schiței. Excesul de plastilină este ușor de îndepărtat și, dacă nu este suficient, îl puteți îndepărta ușor în acest proces.

Aplica pentru paste


3. Apoi continuați la „autocolantul” de paste. Trebuie să fie presate mai adânc pentru a ține bine. Mai întâi a luat paste mari, apoi a umplut spațiul rămas cu coarne mici. Nișe goale umplute la maxim. Am tăiat pastele lungi pentru coadă cu mâinile aproximativ la dimensiuni, în unele locuri am împăturit 2-3 bucăți. După vopsire și lăcuire, rosturile devin aproape invizibile.

Aplica pentru paste


4. Am vopsit peștele finit cu guașă, iar ochiul și gura cu lac de unghii. Desigur, este mai ușor să pre-colorați pastele și să le folosiți pe cele deja pictate, dar în acest caz este mai puțin loc pentru creativitate. Este important să pictați argilă cu o perie groasă în guașă groasă la intervale de timp, altfel ambarcațiunea va părea dezordonată.
5. Lăcuirea este o etapă obligatorie și finală, deoarece lacul nu numai că dă strălucire și face aspectul mai estetic, dar, de asemenea, fixează în mod fiabil aplicația pe o farfurie. Am folosit lac pentru de mobilier uscare rapidă. Este important să aplicați mult lac pentru a scurge și a umple spațiul dintre paste. În plus, am făcut o margine de lac cu 5 mm lățime în jurul ambarcațiunii. Am acoperit această ambarcațiune cu 5 straturi, pe care le-am aplicat pe măsură ce s-a uscat. Este suficient să acoperiți aplicații mai puțin ușoare cu 2-3 straturi de lac.

După ce lacurile se usucă, ambarcațiunea este gata. Puțini oameni, care nu au privit-o îndeaproape, au ghicit că este făcut din paste obișnuite. Tehnica este foarte simplă, iar copiii mei au participat activ la lucrare. Chiar și o fiică în vârstă de 4 ani a lipit bucuros pastele și a pictat-o ​​cu o perie.

Aplica pentru paste
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat