DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Multe persoane care petrec mult timp la computer trebuie să schimbe mouse-ul mai des decât de obicei. Cei mai mulți merg la magazin și cumpără doar un lucru nou, uneori pentru bani foarte puțini. Propun o altă soluție la această problemă. Puteți petrece destul de mult timp pentru a face singur un astfel de lucru necesar cu costuri minime.

Pentru a face covorul, aveam nevoie de următoarele lucruri:
 • o mică secțiune de linoleum (beneficiul a fost recent făcut reparații);
 • vopsele acrilice (albastru și alb);
 • o bucată de burete paralon;
 • Servetele de hartie tiparite;
 • lac decoupage;
 • contururi volumetrice acrilice;
 • Adeziv PVA.


Mai întâi, tăiați un pătrat din linoleum, măsurând 25 de centimetri.

pătrat de linoleum


Pentru covorul meu, am decis să fac colțurile rotunjite, așa că am pus un pahar rotund și le-am tăiat cu grijă cu un cuțit de papetărie de-a lungul conturului.

taie-le cu un cuțit de birou


Acum, aplicați puțin vopsea albă sau albă pe burete și pictați suprafața cu mișcări de ștampilare.

vopsiți suprafața


Am decis să o fac în acest fel.

linoleum print selectat


Albirea suprafeței în decupaj se face astfel încât imaginea să fie mai strălucitoare, deoarece șervețelul este foarte subțire și trece prin ea însăși culoarea suprafeței pe care este lipit. Folosind lipici, remediem imprimarea selectată pe linoleum.

mai multe desene


Dacă există mai multe desene plăcute, este mai bine să le lipiți unul câte unul, după uscarea precedentului.

Mouse pad


Deoarece linoleumul este un material foarte flexibil, unele secțiuni din motivele mele sunt încrețite, dar aceasta nu este o crimă. Până la urmă, nu vor fi atât de vizibile.

Mouse pad


După ce lipiciul se usucă bine, trebuie să acoperiți colajul rezultat cu mai multe straturi de lac decoupage.

straturi de lac decoupage


Apoi, după ce se usucă, am aplicat un contur de volum pe burete cu străluciri și aceleași mișcări ca la început am mers pe toată suprafața. În plus față de strălucire, acest lucru a adus imaginii o anumită bătrânețe, ceea ce nu a adăugat decât frumusețea sa.

Mouse pad

Mouse pad


Acum repetăm ​​procedura de decorare a fundalului cu un burete, doar cu vopsea albastră.

Mouse pad


În partea de sus acoperim toate acestea cu încă 3-5 straturi de lac, astfel încât rezultatul lucrărilor efectuate să nu rămână pe fundul mouse-ului. Odată ce totul se usucă la temperatura camerei, puteți folosi lucrul nou.
În cazul meu, am decis să fac un covor pătrat standard, dar un zbor al fanteziei în astfel de situații poate produce o mulțime de forme bizare și opțiuni de design. Culoarea, modelul și alți parametri sunt selectați numai după natura utilizatorului computerului, deoarece acest lucru va afecta capacitatea sa de a lucra. Nu întotdeauna un spot prea luminos pe desktop va adăuga starea de spirit, uneori poate fi doar enervant. Prin urmare, a face un lucru atât de mic în un cadou, interesează-te de preferințele destinatarului.
Comentarii (1)
 1. expert
  #1 expert vizitatori 28 decembrie 2015 00:02
  6
  Precizia poziționării cursorului, moliciunea cursei, ușurința în mișcare și, în final, plăcerea de a lucra depind de calitatea suprafeței nu mai puțin de calitatea mouse-ului.
  Articolul este ca niște norme, doar sensul de la un astfel de covor este complet pierdut.
  Culoarea covorașului poate fi arbitrară, dar pentru a îmbunătăți precizia poziționării cursorului atunci când utilizați un mouse optic, se recomandă să alegeți suprafețe sau suprafețe plane cu un model geometric care se repetă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat