DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Unde merg șosetele tot timpul? Și iată unde - o pereche de șosete complet obișnuite se transformă într-o jucărie moale drăguță! Puteți coase o astfel de jucărie cu copilul dvs., iar copiii mai mari pot face față chiar singuri - nu există nimic complicat în acest sens. Totul este foarte ușor și simplu.

Deci, haideți să transgresăm - pentru jucăria noastră avem nevoie de:
  • 1 pereche de șosete (șosetele pot fi luate atât simplu, cât și cu un model, în orice caz, se dovedește foarte frumos).
  • vată sau orice altă umplutură.
  • fir cu un ac.
  • foarfece.
  • nasturi pentru ochii și nasul jucăriilor noastre.
  • dantelă pentru a decora un burro (aici puteți conecta imaginația și utiliza orice alte elemente de decor - de exemplu, utilizați o panglică sau o țesătură frumoasă, nasturi, împletitură etc.).


Materiale pentru jucării


Am tăiat părți din corpul măgarului nostru din șosete, așa cum se arată în fotografie. Pentru a clarifica, le-am numerotat:
1- tors
2- stilouri
3- urechi
4- cap

Tăiați părțile corpului din șosete

Tăiați părțile corpului din șosete

Tăiați părțile corpului din șosete


Aranjăm toate părțile corpului măgarului în locurile lor, pentru a nu se confunda și începem să le cusem pe rând.
Acum toate părțile noastre sunt gata de completare. Luăm corpul și cu grijă, încet, cu bucăți mici de vată începem să îl umplem. Pentru a facilita completarea locurilor greu accesibile - puteți utiliza un creion. După ce corpul măgarului este plin de bumbac, tăiem marginea cu un ac și o ață și o tragem împreună. Torsul jucăriei noastre este gata. Apoi, în același mod, umplem capul, a cărui margine este, de asemenea, filetată cu un ac și ață, strânse și fixate. Acum umplem mânerele cu bumbac, dar urechile nu trebuie să fie umplute cu bumbac, ar trebui să fie subțiri.

Am umplut cu bucăți de bumbac

Am umplut cu bucăți de bumbac

coase o jucărie

coase o jucărie

coase membrele cusute


După ce am format toate părțile corpului, le coase cu atenție în loc. Și acum măgarul nostru este gata, rămâne doar să-l împodobim. Pentru a începe, să aruncăm o privire la chipul măgarului. Butoanele ne vor servi cu ochi și cu un nas de măgar. Desigur, butoanele pot fi luate în diferite culori (de exemplu, pentru ochi - albastru, și pentru nas negru), va fi chiar mai interesant. Dar am avut doar alb, așa că pentru a le întuneca puțin, am pus un punct negru în centrul fiecăruia cu un marker. Apoi cu fire colorate (negru sau roșu) brodăm ușor un zâmbet. Acum trebuie să ne îmbrăcăm măgarul, pentru asta avem nevoie de dantelă. Luăm o fâșie de dantelă și o împletim de-a lungul marginii cu un ac și ață, strânsăm ușor, formând pliurile fustei. Coaseți o fustă pe corpul jucăriei. Pentru a face imaginea măgarului Nyasha mai armonioasă, am decis să fac o plecăciune din aceeași dantelă și am cusut-o la una dintre urechi. Gata!

măgarul este aproape gata

Măgarul Nyasha


Iată o jucărie drăguță făcută din șosete. Vă puteți imagina câtă bucurie și mândrie va avea copilul dvs., pentru că a cusut această jucărie cu mama sa! Donkey Nyasha îi va încânta cu siguranță pe copiii tăi !!!

Măgarul Nyasha fă-o singur
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat