DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pandantiv cu ou
Paști - nu numai o vacanță în care se obișnuiește să se adune la masa familiei, ci și un motiv în plus pentru a face familia și prietenii originali un cadou. Și ce ar putea fi mai frumos decât să primești cadouri de bricolaj?
Un cadou luminos și original care va decora orice interior va fi un pandantiv în formă de ou, realizat din sârmă și margele. Pentru fabricarea sa, pregătiți sârmă argintie de 0,3 mm și 1 mm grosime, mărgele multicolore, clește cu nas rotund.

margele colorate


Luați o bucată de sârmă groasă (1 mm) lungă de 16 cm. Răsuciți împreună capetele firului și dați produsului o formă de ou.

modelează oul


Luați un fir subțire (0,3 mm) și tăiați o bucată lungă de 1 metru. Îndoiți-l pe jumătate la mijloc și răsuciți-l ușor. Acest fir va fi necesar pentru formarea unor baze dense, dar flexibile, destinate împletirii ulterioare. Fixați un capăt al firului răsucindu-l de trei ori în mijlocul oului. Apoi, trageți firul de partea opusă și asigurați-l, de asemenea, răsucind. După din nou, fixați firul pe partea opusă, formând astfel linii paralele.

linii paralele

margele de sfoară


Tastați margele portocalii pe o sârmă subțire și fixați firul mărgelitului răsucindu-l în jurul bazei de fir.

Al doilea nivel este umplut cu margele


În această etapă, este important să monitorizați tensiunea sârmei pentru a evita deformarea oului. După umplerea primului nivel, tăiați firul și fixați-l înfășurându-l în jurul cadrului.
Umpleți al doilea nivel cu margele galbene și albastre.

umpleți oul întreg cu mărgele


Al treilea nivel (mijloc) va fi umplut nu în verticală, ci în rânduri orizontale. Pentru a-l forma, fixați firul sub formă de undă. Și completați fiecare sector, fixând firul de lucru în același mod ca și în etapele anterioare.

pandantiv de ou


După ce ai umplut toate sectoarele nivelului mijlociu, formează rânduri verticale de margele galbene, albastre și violete pe rândurile rămase. Decorați partea superioară a pandantivului cu un arc auriu.
Pandantivul din Paște realizat din sârmă și margele în stil pop-art este gata.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat