DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Decupaj - artă accesibilă tuturor. Pentru a face un lucru interesant folosind această tehnică, nu aveți nevoie de cunoștințe speciale care pot fi pe placul tuturor. Un piept drăguț decorat cu propriile mâini poate deveni un depozit pentru comorile tale sau un cadou minunat pentru o persoană iubită.

Piept drăguț


Pentru a decora pieptul, veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente:
-Tocul din lemn;
-Vopsele cu apă;
-Lucruri incolore;
- Perii cu păr artificial (2 buc.);
-Spiruri uscate;
-Mici strasuri;
- lipici PVA;
- Servetele cu un model fin.

va fi necesar


În primul rând, pictați pieptul cu acuarele cu culoarea care vă place mai mult. Încercați să utilizați un minim de apă pentru asta, copacul încă nu îl acceptă în cantități mari.

colorează pieptul


Nu uitați de laturile și fețele interioare - acestea vor fi de aceeași culoare ca partea superioară a pieptului. Lasa pieptul sa se usuce.

Lasa pieptul sa se usuce


Acum treceți la cea mai dificilă și dureroasă etapă - ruperea modelului de-a lungul conturului. Pentru ca desenul să se potrivească perfect la suprafața pieptului, acesta trebuie rupt, nu decupat, astfel încât acest lucru poate dura mult timp. Pentru proprietarii de unghii lungi, acest lucru va fi mult mai ușor. Lăsați un contur de cel mult doi mm.

rupând conturul


Servetele constau de obicei din mai multe straturi și speculă stratul trebuie să fie cât mai subțire posibil. Detașați straturile suplimentare cu degetele (de obicei două) și puneți deoparte cel mai subțire strat cu imaginea. Astfel de șervețele sunt fabricate în Germania și sunt adesea vândute la expoziții de artă decorativă. Uneori le poți vedea în magazinele industriale.

Desprinde straturile în exces cu degetele


Repetați aceeași procedură cu alte șervețele. Cu cât vor fi mai multe desene pe piept, cu atât mai frumos, prin urmare, vor fi necesare mai multe elemente de șervețel.

procedura cu alte servetele


Acum începe să lipiți desenele pe șervețele. Faceți acest lucru foarte atent pentru ca pânza subțire să nu se sfâșie sub presiunea periei.

modelele lipite pe șervețele


Până la uscarea lipiciului PVA, aplicați paiete uscate cu o altă perie. Scânteia nu ar trebui să fie prea mult, altfel vor bloca imaginea.

perie de sclipici uscate


Acordați atenție tuturor fețelor laterale ale pieptului și aplicați paiete cu un model oriunde puteți - pe părțile laterale și în spate, pentru că va fi mult mai frumos.

paiete cu un model peste tot


Acoperă acum pieptul cu lac incolor. Un singur strat nu va fi suficient, așa că de îndată ce primul strat se va usca, aplicați încă două sau trei.

lac incolor


Acum așezați strasuri pe suprafața liberă a pieptului. Pot fi atașate la lac uscat sau puteți atașa cu lipici obișnuit sau lac de unghii incolor - așa cum doriți.

strasuri laice


Nu uitați de interiorul pieptului și așezați un ornament frumos din pietre mici. Odată ce deschideți capacul tezaurului, efectul va fi mare.

mic stras frumos ornament


Pieptul minunat este gata! Întregul proces durează foarte puțin timp, cel mai mult îl cheltuiți pentru procesarea șervețelelor. După cum vedeți, realizarea unei astfel de meșteșuguri nu este deloc dificilă și toate materialele sunt disponibile. Dacă doriți, puteți utiliza tehnica decoupage pentru a decora alte suprafețe dure și nu numai cele din lemn.

Footlocker
Comentarii (1)
  1. Lamack
    #1 Lamack vizitatori 18 martie 2014 14:33
    0
    O treabă grozavă! Mulțumim pentru atelier!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat