DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Dulap decorat cu țesătură, flori de țesătură și margele
Material necesar pentru fabricarea cutiei:

1. Orice cutie de carton.
2. Bucăți de țesătură.
3. Panglică sau împletitură.
4. Margele, margele, pietricele etc.
5. Termogun.

Etapele realizării unei cutii:
1. Pentru această cutie, orice cutie este potrivită, de exemplu, de la încălțăminte, vase sau seturi de cadouri. Acest atelier folosește o cutie cu capac transparent din setul de puști, care mi-a fost prezentată pe 8 martie. Astfel, vom pregăti toate materialele necesare.

materiale necesare


2. În acest moment vom avea nevoie de țesături. Orice țesătură este potrivită pentru această cutie și nu trebuie să fie nouă. Poate fi o fustă veche, bluză sau cămașă pentru bărbați. Sicriul meu, de exemplu, îmi va „purta” vechea fustă! Deci, măsurăm și tăiem cantitatea necesară de țesut. Aceasta trebuie făcută astfel încât cutia din exterior să fie acoperită complet cu o cârpă și, de asemenea, parțial în interior. Apoi, este necesar, folosind un pistol termo, să lipim cutia noastră cu o cârpă.

să ne lipim cutia cu o cârpă


Dacă cutia din interior este urâtă, atunci puteți să o lipiți și cu o cârpă. Cutia mea are un capac transparent, așa că nu o voi lipi cu o cârpă, dar dacă aveți un capac de carton, trebuie să îl lipiți și cu o cârpă, puteți folosi chiar și o țesătură de culoare diferită.
3. Marginile urâte ale țesăturii din interiorul cutiei pot fi închise cu bandă sau împletitură. Am folosit o panglică din material argintiu.

a lipici o cutie


4. Acum vom face flori din țesătură. Pe caseta mea vor fi 3 flori, pentru aceasta trebuie să tăiați 3 benzi de țesătură de aproximativ 4 cm lățime.Puteți tăia benzi de aceeași lungime, dar puteți să le tăiați pe altele diferite - acest lucru nu este atât de important. Firele care se lipesc în jurul marginilor nu trebuie tăiate, deoarece acestea vor oferi florilor un aspect neobișnuit.

inchide cu banda


5. În continuare, începem să formăm floarea în sine. Pentru a face acest lucru, răsuciți marginea benzii într-un tub și fixați-o cu un pistol de căldură. Acesta este mijlocul florii noastre. Apoi continuați să înfășurați țesătura pe acest mijloc, întorcându-l ușor, în timp ce este necesar să remediați fiecare viraj cu o armă termică.

modelează floarea în sine

reparați fiecare rând


6. Repetați pasul 5 încă de două ori. Iată 3 flori gata făcute.

flori terminate


7. Folosind un pistol termic, lipiciți-ne florile la cutie. Dacă cutia are un capac de carton, atunci pot fi lipite direct de capac, dar din moment ce capacul meu este transparent, lipesc florile pe lateral.

flori de lipici la cutie


8. Acum vă puteți activa toată imaginația, pentru că suntem luați pentru cei mai interesanți - decorare mărgele și altă frumusețe. Pentru aceasta, absolut tot ce ai acasă este potrivit - margele, strasuri, mărgele, pietricele, paiete, panglici, bine, în general, tot ceea ce a fost mințit și nu a fost folosit la locul tău de mult timp. Mi-am decorat caseta cu un fir din mărgele vechi și pietricele dintr-un copac de bani.

decorat cu un fir din margele vechi

pietricele dintr-un copac de bani

Butuc decorat cu țesătură9. Asta e! Caseta noastră este gata, acum poate fi folosită ca depozit pentru fire, produse cosmetice, fotografii sau puteți chiar să o oferiți cuiva introducând-o mai întâi în ea un cadou (jucărie moale, dulciuri etc.).

Butuc decorat cu flori

cutie cu flori și țesătură
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat