DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Banda de păr pentru flori
Bandă de păr cu flori


Unul dintre ultimele accesorii pentru păr la modă sunt florile. Mai ales, elegant și incredibil de ușor și frumos arată o coroană cu flori mari. Costul unor astfel de accesorii este destul de mare, dar îl puteți face în mai puțin de o oră, fără a cheltui mulți bani pe cont propriu. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

va avea nevoie


- material pentru căptușeală, mătase, șifon sau organza pentru o floare;
- țesătură verde sau plasă pentru frunze;
- foarfece;
- un fir de culoare a țesăturii și un ac;
- o lumânare mică și chibrituri;
- lipici;
- o margine simplă, subțire pe cap;
- la cererea pietrelor de stras, margele etc.

Tăiați țesătura în fâșii cu lățimi diferite, apoi în pătrate de dimensiuni diferite, apoi tăiați colțurile în fiecare pătrat, formând ca rezultat ceva asemenea unor cercuri.

Îndepărtați țesătura

taie cercuri


În continuare, avem nevoie de o lumânare, să o aprindem și să ardem cu foarte mare atenție fiecare cerc de-a lungul marginii - acest lucru va reveni petalelor. Îndoiți-le una deasupra într-un model de tablă de checker, sau schimbând ușor fiecare lângă, formând o floare.

singe marginile

petalele


Coaseți prin floarea rezultată, iar la mijloc coaseți 4 petale pliate în patru, puteți dilua mijlocul cu o țesătură diferită, dar de aceeași culoare sau adăugați mărgele, strasuri sau ceva pe gustul vostru.

Coaseți

împăturit patru


Din partea de jos trebuie să coaseți frunzele, să tăiați fâșii de țesătură verde, pe ambele părți cu ajutorul foarfecelor tăiați capetele, astfel încât să obțină vârfuri ascuțite sub formă de pliante, răsuciți-le în mijloc și coaseți de jos în floare.

coase pe frunze


Lipiți florile primite în cantitatea potrivită sau coaseți la margine și așteptați, lăsați-l să se usuce. Accesoriu neobișnuit și foarte frumos este gata!

lipici sau coase la margine

bezel cu flori

Bandă de păr cu flori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat