DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »„ Inima florilor ”- felicitare
Dacă te gândești persistent la inimi, la iubire, înseamnă că se apropie Ziua Îndrăgostiților. Îți poți exprima dragostea, afecțiunea, simpatia în diferite moduri, de exemplu, cu un astfel de Valentine realizat de tine.

model tăiat

model tăiat


Mai întâi, tăiați un model în formă de inimă: pliați o foaie de hârtie în jumătate, desenați o jumătate din parte. Tăiați, îndreptați - obțineți o inimă îngrijită, complet simetrică.
Șablonul este transferat pe carton alb cu densitate medie.
Deoarece această inimă este o carte poștală, este mai bine să scrieți imediat un text de felicitare pe un fundal alb. La sfârșitul lucrării, acest lucru va fi incomod.

șervețele colorate din hârtie colorată


Pentru partea principală a lucrării veți avea nevoie de prosoape colorate de hârtie, lipici (oricare), foarfece, o capsator. Șervețele sunt vândute într-un sortiment mare, dar este mai bine să alegeți subțiri, moi, mai ieftine.

Fixați mijlocul cu o capsator


Îndoiți un șervețel în jumătate de două ori. Fixați mijlocul cu o capsator.

fixați cu o capsator


Decupați pătratul rezultat în jurul perimetrului. Ar trebui să obțineți un cerc (nu neapărat o formă perfectă).

tunde


Luați stratul superior de hârtie, apăsați-l spre centru.

Luați stratul superior de hârtie


Pe primul strat, aplicați al doilea, apoi al treilea și următorul strat al șervețelului. Lăsați doar două sau trei straturi de jos care se vor lipi de card.

apoi a treia


Astfel de flori se realizează pentru a face 10-15 bucăți, în funcție de mărimea cărților șablon.

un alt strat de hârtie

Florile se lipesc


Florile aderă strâns la baza inimii una de cealaltă. Întindeți miezul sfărâmat pentru a pufni floarea.

Florile se lipesc


Combinații de culori diferite de elemente vor arăta frumos. Pentru a face acest lucru, utilizați șervețele de diferite culori.

Inima florilor


Dacă nu ați scris o felicitare pe o carte poștală înainte de începerea lucrului, atunci în această etapă nu este prea convenabil să o faceți - vor intra flori. Deși aici puteți găsi o cale de ieșire: scrieți pe o bucată de hârtie separată și lipiți-o de Valentine.

Inima florilor


Puteți adăuga flori nu numai din patru pătrate cu șervețel pliat. Dacă sunt tăiate în patru părți, fixate cu o capsator, veți obține semifabricate pentru flori și mai mici. De asemenea, pot așeza suprafața inimii sau pot completa spațiile goale dintre flori mari.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat