DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decoupage invers pe o farfurie
întoarcere decupaj - Aceasta este o aplicație de hârtie așezată pe o suprafață dură și acoperită cu lac și / sau vopsea deasupra. Datorită acestei tehnologii, puteți crea adevărate capodopere cu propriile mâini. Astfel, de exemplu, dacă aveți materiale simple, puteți crea o colecție de plăci de sticlă care pot completa panoul lateral sau decorarea pereților. Pentru a face o decupajă inversă pe o placă, veți avea nevoie de cele mai complexe materiale și instrumente:

-Placa de sticla;
- Servetele de hartie cu desene sau hartie de orez;
- lipici PVA;
-Vopsea acrilică (alb, culoare);
-Brush (peria trebuie să fie sintetică, altfel fibrele naturale vor începe să cadă în timpul funcționării);
-Spiruri uscate;
-Spansare sau burete.

materiale decoupage


În țara noastră, în magazinele industriale puteți găsi șervețele cu desene, pentru care vor fi necesare speculă. Astfel de șervețele sunt importate din Germania, iar hârtia de orez poate fi folosită ca alternativă. O metodă de prelucrare a hârtiei de orez identică cu șervețele. Deci, cu mâinile tale, începe să rupi conturul desenului, lăsând o margine de 1-3 mm.

servetele cu desene


Șervețelul trebuie să aibă grosimea minimă, deci îndepărtați toate straturile în exces. De regulă, astfel de șervețele sunt în trei straturi, astfel încât cele două straturi inferioare vor trebui eliminate.

strat separat


Stabiliți aplicații de hârtie în funcție de designul dvs. Suprafața plăcii nu trebuie să conțină amprente, particule de lipici și murdărie. Spălați-l bine și ștergeți cu un prosop de cârpă înainte de procedură.

pune pe o farfurie


Șervețele vor fi aplicate pe partea din spate a plăcii, așa că același lucru trebuie făcut în partea inferioară a plăcii cu partea greșită.

Aplicații de hârtie stivuite


Acum începe să lipiți poze cu lipici PVA. Dacă lipiciul este foarte gros, diluați-l cu apă - acest lucru nu își va pierde proprietățile adezive. Faceți acest lucru cu atenție, astfel încât șervețele să nu sfâșie. Dacă doriți, puteți stropi cu paiete locurile udate cu lipici - în acest fel farfuria va părea mai frumoasă.

acoperi cu lipici


Acum uscați lipiciul uscat. Nu vă alarmați dacă inițial șervețele vor avea opacități albe din cauza lipiciului. După uscarea finală, lipiciul va deveni aproape transparent.

sufla uscat


Acum buretează un strat subțire de vopsea acrilică. Fundalul plăcii nu trebuie să fie foarte luminos, deci diluați vopseaua de culoare cu alb până când culoarea devine moderată.

strat de vopsea acrilică


Acum usuca parul uscat. Nu încercați să vă urmăriți lucrarea și să o atingeți cu degetele, altfel imprimeurile vor rămâne pe vopsea.

să se usuce


Un singur strat de vopsea nu este suficient, așa că aplicați o a doua. Dacă această grosime nu vi se potrivește, puteți aplica în siguranță al treilea și următorul strat de alte culori. Principalul lucru este să nu uitați să uscați fiecare strat până la uscare. Dacă intenționați să folosiți placa, aplicați un strat subțire de lac acrilic deasupra vopselei acrilice și uscați-o. Astfel, lacul va proteja placa de apă.

aplicați un al doilea strat


Placa s-a dovedit a fi foarte strălucitoare și amuzantă și, cel mai important - făcut de mâinile tale! Cu o mare dorință, puteți crea o colecție întreagă de astfel de plăci cu diverse imagini.

Decuplarea inversă pe o farfurie

decoupage pe o farfurie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat