DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Sfeșnic original
Nimeni nu se îndoiește că cel mai bun un cadou Este o carte. Dar un cadou handmade este deosebit de scump. Desigur, un suvenir al confecționării sale proprii nu poate fi înlocuit cu un cadou de bază, dar poate înlocui complet un buchet de flori, mai ales dacă este un lucru demn și necesar în gospodărie. Până la urmă, cât de plăcut este să prezentăm un prezent, parțial realizat de propriile mâini. O opțiune pentru un astfel de cadou este un sfeșnic de fabricație proprie.

Deci, pentru a face un sfeșnic cu propriile mâini, trebuie să pregătiți următorul material:
- un pahar mic, principalul lucru este că acesta să fie înalt și nu prea îngust. Paharele pentru șampanie nu sunt potrivite, este mai bine să folosiți pahare de vin;
- pietricele mici colorate, în acest caz trei culori;
- o farfurie mică;
- lipici super.

urmarea materialului


Etapele lucrării.
1. În partea de jos a sticlei, sunt așezate pietre, distribuite uniform pe întreaga suprafață. Cel mai bine este să puneți pietre de cea mai întunecată nuanță în partea de jos.

distribuit pe întreaga suprafață


2. Pietrele de altă culoare sunt turnate deasupra.

distribuit pe întreaga suprafață


3. Există pietre de altă culoare.

pietre de altă culoare


4. În continuare, trebuie să introduceți o lumânare, să o setați strict în mijlocul paharului și să o fixați cu pietre de a treia umbră.

pietre din a treia umbră


5. Numărul straturilor de pietre poate fi arbitrar, dar dimensiunea paharului ar trebui să crească și de la numărul lor.

dimensiunea sticlei


6. Alegeți cele mai mari pietre de diferite culori, este de dorit ca acestea să fie împerecheate, astfel încât întreaga compoziție să arate mai simetrică. Folosiți clei pentru a le lipi la aceeași distanță unul de celălalt în jurul întregii circumferințe a farfuriei.

peste tot în farfurie


7. Cel mai bine este să luați o farfurie, va arăta mai frumos. Un pahar de lumânări așezat în centrul farfuriei.

Sfeșnic original


Un sfeșnic luminos este gata. Aceasta este o opțiune excelentă de cadou, precum și decorațiuni pentru casă sau o parte integrantă a celei mai romantice seri.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat