DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Realizarea ochelarilor de nuntă
Ochelarii pentru mireasă și mire sunt un atribut special al mesei de nuntă. Persoanele nou-casate pe tot parcursul evenimentului sunt în centrul atenției, așa că tot ceea ce înconjoară cuplul ar trebui să fie frumos și memorabil. Realizarea ochelarilor de nuntă a devenit o tradiție. Ochelarii sunt decorați cu panglici, margele, dantelă, flori din porțelan rece sau margele. Bijuteriile sunt lipite pe sticlă cu un adeziv super.

Să încercăm să facem ochelari de nuntă cu propriile noastre mâini. Pentru acest pahar din fotografia noastră avem nevoie de panglici din satin de culoare albă 0,5 cm lățime, super-lipici și foarfece.

ochelari de nuntă


Vom înveli paharul cu o panglică din satin. Nu trebuie să tăiați banda imediat, o vom face după ce o parte din ornament este lipită de sticlă. Ungeți ușor banda cu lipici și începeți să lipiți ceva de genul acesta.

Panglică din satin


Procedăm la fel pe spatele paharului.

făcând partea din spate


Și din două laturi opuse realizăm alte două astfel de elemente, în total patru se vor dovedi.

alcătuiți alte două astfel de elemente


Înfășurați piciorul de sticlă cu aceeași bandă, nu uitați să lubrifiați mai întâi banda cu lipici.

Înfășurați piciorul de sticlă


Acum puneți paharul deoparte, lăsați-l să se usuce puțin. În acest timp, vom realiza cinci dintre aceste arcuri din aceeași panglică din satin.

faceți din aceeași panglică din satin


Lipiți patru arcuri pe sticlă din partea superioară a modelului.

Lipim patru arcuri


Și al cincilea arc ar trebui lipit de fundul picioarelor.

lipiți pe partea inferioară a picioarelor


La fel de simplu este să aranjați ochelari de nuntă.

Al doilea pahar este realizat în același mod. Puteți diversifica și face un pahar pentru mireasă dintr-o panglică roz, iar pentru mire - din albastru.

Magazinele cu acțiuni vând o varietate de dantele sau cusute gata făcute. Acesta este un material excelent pentru decorarea ochelarilor de nuntă. Pe lângă dantelă, avem nevoie de margele de perle, împletituri din aur sau argint pentru cusut și lipici bun pentru decorarea ochelarilor. Vom încerca să facem un astfel de pahar din aceste materiale.

faceți ochelari de nuntă


Dintr-o bucată de dantelă am tăiat un ornament frumos.

dantela a decupat un frumos ornament


Modelul decupat este lubrifiat ușor cu lipici și lipit de sticlă. Nu uitați că super-lipiciul se usucă foarte repede, de aceea este mai bine să aplicați lipici nu pe întreaga suprafață a dantelelor simultan. Este mai bine să ungeți o parte din model cu adeziv, apoi să-l lipești pe pahar, apoi să ungi din nou o parte din dantelă și să repetați procedura. Și așa mai departe până când lipiți întregul model.

lipiți un model


Vom decora piciorul paharului cu margele. Lipiți-le într-un cerc pe partea inferioară a picioarelor.

Businamioformlyaem


Apoi procedăm la fel cu partea superioară a piciorului.

margele picioarelor


Atunci când lipiți bijuterii pe papuci de sticlă, trebuie să vă asigurați că lipiciul nu apare la suprafață. Aceasta poate strica aspectul dispozitivului. Cel mai bine este să utilizați un lipici impermeabil, transparent, care nu va lăsa urme atunci când este uscat.

Din împletitura de argint sau aur pentru cusut trebuie să faceți două inele și să le lipiți pe baza paharului.

ochelari de nuntă


Facem al doilea pahar la fel ca primul. Astfel de pahare nu vor trece neobservate pe masa de nuntă.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat