DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Papusa Popik in tricou
„Așa că norocul se îndreaptă către tine doar cu o față, nu cu o pradă!” Cu aceste dorințe, aceste păpuși drăguțe sunt cusute dintr-un simplu nailon cu o garnitură sintetică de iarnă. Cu o simplă șapă, puteți oferi unei astfel de păpuși o varietate de expresii faciale și chiar să o faceți să pară altcineva. Nu este greu de cusut, există puțin material și cel mai accesibil.

Deci, avem nevoie de:
- material kapronovy (colanți, ciorapi)
-sintepon
- fire sub culoarea materialului
-igolka
-Scissors
- fire (pentru păr)
-provoloka
panglici din satin
- dantela, o pereche de margele
În primul rând, luați un iernar sintetic, rupeți-l în bucăți mici și sortați în două stive identice. Acoperiți-vă cu două bucăți de țesătură, formând două bile și legați materialul cu un elastic obișnuit pentru păr.

iernier sintetic

formând două bile


O minge - baza feței, a doua - pentru preoții păpușii.
Să începem cu fața. Baza este gata, acum trebuie să ridicați un iernar sintetic pentru obraji și nas.

iernier sintetic


Îl distribuim uniform sub țesătură în gol pentru cap.

formăm o față


Nu vă faceți griji dacă se dovedește nu în mod egal, atunci totul poate fi corectat.
Facem șapă de nas, începând cu puntea nasului.

face podul nasului


Introduceți acul în același punct de la dreapta la stânga de mai multe ori. Apoi ne ducem în diagonală la locul unde vor fi nările nasului.

face nasul


Clipești de mai multe ori.

face nasul


Strângem pe ambele părți, fixăm și tăiem firul.
Apoi facem obrajii, o gură și bureți la păpușa noastră. Pentru a face acest lucru, luați două ace cu fir și coaseți alternativ unul și al doilea obraz de sus în jos.

face o gură


Legați firele împreună în timp ce le strângeți bine.

face o gură

face buze


Coaseți bureți. Pentru a face acest lucru, lipiți acul sub locul unde va fi buza inferioară, trageți-l sub nas și deci coborâți-l în jos. Legați firele, strângându-le în același timp. Se scurge sinteponul cu un ac pentru a da forma dorită.
Coase zona ochilor.

fata este gata


Lipiți ochii (puteți face butoane) și umbrați buzele cu umbra ochilor (puteți desena sprâncene, cili, pistrui etc.).

ochi și buze krsim


Să lăsăm deoparte botul și să ne întoarcem la gol pentru preoți.
Facându-l ușor. Introduceți un ac sub acea coadă de ponei legată cu o bandă elastică și împărțiți mingea în două jumătăți cu un fir. Coaseți de mai multe ori, blocați și tăiați firul.

la gol pentru preoți


Acum trebuie să facem brațele și picioarele păpușii noastre. Pentru a face stilouri, trebuie să tăiați sârma, lungă de aproximativ 1 m și să răsuciți pe fiecare din cele 5 degete mici. Acesta va fi cadrul pe care îl învelim cu iernier sintetic, îl vom acoperi cu țesătură și îl vom coase.

gol


Pentru picioare vom face două alburi, atât pentru cap, cât și pentru preoți, doar mai mici și încep să formeze degetele folosind șapa.

picior


Apoi cusem un călcâi.

picior

picior


Când toate detaliile sunt gata, puteți colecta păpușa. Dar mai întâi, coaseți o rochie și chiloți. Pentru o rochie, puteți lua o bucată de țesătură din satin și coase. În partea de sus, colectați-vă cu o cusătură mușcată, iar în partea de jos a încălziți cu dantelă și margele. Pentru chiloți, luați o panglică din satin și coaseți-l la papă, închizând cusătura.
Apoi ne punem o rochie pe fund, atașăm două mânere și coasem totul. Apoi lipici capul. Facem părul din fire și îl lipim până la cap. Lipim picioarele de papa.
Punem bani sau o dorință în stilou și asta este, micuțul nostru este gata! Munca ușoară și respirația!

păpușă

păpușă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat