DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Imagini cu paiete -„ Călătoria cu navigarea ”
Călătoriile pe mare evocând o furtună de emoții - un vis nelimitat. Mult timp, barcile cu pânze au fost asociate cu libertatea lor uimitoare și cu romantismul extraordinar. Apărute în epoca celor mai străvechi civilizații, aceste nave maiestuoase, frumoase, ca și până acum, cu o capacitate unică folosesc totul pentru mișcarea lor - doar puterea navigantă și eoliană. O călătorie pe mare într-o barcă cu pânze, navigând strălucitor cu toate pânzele, astăzi vă va ajuta să vă faceți visul realitate ...

tablouri din paie


Până la urmă, echipa noastră de astăzi oferă nu doar o călătorie, nu doar pentru a învăța arta navigării de la marinari experimentați, ci pentru a crea o frumusețe de nedescris a unei bărci cu pânze care emană dragostea maestrului pentru munca sa cu fiecare detaliu. Și cum îndrăzniți să ghicești, fără exagerare, vom face o imagine a unei fregate magnifice! Și materialul nostru uimitor pentru acest lucru este pur și simplu, de obicei - tulpini de paie. Doriți să vă plonjați în viața marină reală, devenind membru voluntar al echipajului său? Ți-ar plăcea să fii un timonier la un ceas la cârpă? Vrei noduri de mare, urcarea unui catarg și navigația de urgență? Deci, rolul unui minunat constructor de nave este al tău. Și asta înseamnă viteză maximă înainte!

Etapa 1 - recoltare

Pentru muncă, paiele de secară, orz sau ovăz sunt cele mai bune pentru noi. În primul rând, trebuie să selectați o parte mijlocie de înaltă calitate a tulpinilor de paie colectate. Pentru a face acest lucru, urechile tăiate sunt curățate de frunze integumentare, tăind nodulii corespunzători. Rezultatul este tuburile obișnuite de paie de diferite lungimi. Mai departe, tuburile selectate de noi sunt introduse într-un recipient cu apă și fierte timp de o jumătate de oră pentru a dobândi rezistență specială, moale, flexibilitate și elasticitate. Apoi, bine, cel mai convenabil cu un cuțit obișnuit, tubulele trebuie tăiate de-a lungul tulpinii, pe întreaga lor lungime și aplatizate cu un fier pe ambele părți. Rezultatul acestei lucrări este panglicele de paie de care avem nevoie.

paie de paie


Etapa 2 - fabricarea pieselor.

Avem un kit de marin complet: foarfece, pensetă, stilou sau creion, lipici PVA-K și o bază pentru lipire (fundal). Fundalul lucrării noastre va fi o țesătură de catifea purpuriu închisă, perfect lipită în jurul perimetrului unei baze dense (carton).


Cel mai interesant:
- Creați o schiță a fregatei noastre, enumerați toate componentele sale individuale și tăiați-le cu atenție, în mod clar de-a lungul liniilor de contur.
- Ungem fiecare detaliu de hârtie decupat al schiței cu adeziv (partea din față) și lipim panglicele de paie strâns unele de altele, asigurați-vă că selectați direcția corectă și combinația de culori a paiului. Elementele rezultate ale piesei sunt puse deoparte până la uscare completă.
- Uscăm din nou părțile uscate pe ambele părți și tăiem paiele în exces din ele, ghidate clar de desenul conturului părții greșite a detaliilor schiței noastre de hârtie.

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie


Etapa 3 - înainte, pentru un vis ...

Detaliile numerotate rezultate ale bărcii cu pânze sunt prezentate pe baza fabricației, verificându-se astfel prezența, exactitatea înclinării și locația. După ce ne asigurăm de corectitudinea rezultatului testului, eliminând orice inexactitate, procedăm la lipirea treptată a fiecărui element în parte.Deci desenul complet va fi pliat ușor, rapid, precis și corect. Etapa finală și obligatorie a lucrării - lăsăm întregul produs sub presă până se usucă complet. Și doriți să vă decorați barca cu pânze, să o protejați de efectele prafului și a timpului - așezați-o sub sticlă ...

tablouri din paie

tablouri din paie

tablouri din paie


Asta este totul! O croazieră pe mare la bordul fregatei noastre de navigație nu este doar o distanță imensă, o briză proaspătă, pânze albe de zăpadă, punți spațioase și cabine confortabile, ci este o moștenire bogată în activitatea acestei echipe!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat