DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Copertă pentru cartea ta preferată
Copertă pentru cartea preferată sau manualul școlar. Fiecare dintre noi avem cărțile noastre preferate. De multe ori le citim pe noi înșine, le dăm rudelor, cunoscuților și cunoscuților să le citească ... De aceea, de cele mai multe ori, cărțile cele mai interesante arată păcălite. Pentru a vă salva cărțile preferate, puteți face copertele frumoase cu marcaje frumoase pentru ele, deoarece marcajele ajută, de asemenea, să mențineți paginile îngrijite.

Copertă pentru cartea ta preferată


Pentru muncă veți avea nevoie de: fleece galbenă, tăieturi de pâslă maro și verde, un ac, fire galbene, roșii, maro și verzi pentru cusut, foarfece ascuțite, o panglică galbenă strălucitoare într-o floare, mărgele roșii mari, un ornament metalic sub formă de pasăre într-o cușcă.

Va trebui să lucrați


Comanda de lucru.
1. Mai întâi, trebuie să tăiați coperta pentru carte. Pentru a face acest lucru, întindeți o lână galbenă pe masă și puneți deasupra o carte deschisă. Adăugați jumătate de centimetru deasupra și dedesubt, și șase centimetri la dreapta și la stânga.

tăiați o copertă pentru o carte


2. Înfășurați marginile proeminente ale lânii, astfel încât să înfășurați capacul de carte pe părțile laterale.

Înfășurați marginile proeminente


3. Coaseți marginile înfășurate cu fire galbene folosind o cusătură cu buton. Aceasta va fi baza copertei.

Coase


4. Acum trebuie să decorați capacul - pentru a face o aplicație frumoasă. Dintr-o pâslă brună, tăiați un trunchi de copac, iar din verde, o coroană de copac și iarbă groasă. Puneți părțile tăiate pe capacul frontal.

decorați capacul


5. Coaseți cu atenție trunchiul cu fire brune cu o cusătură de basting.

coaseți trunchiul


6. Coaseți coroana copacului și a ierbii în partea de jos a capacului cu un fir verde folosind o cusătură de basting.

coase coroana unui copac


7. Coaseți mărgele roșii strâns cu fire roșii. Ei vor semăna cu mere coapte.

coase pe margele roșii


8. Coaseți decorațiunile metalice sub formă de pasăre într-o cușcă cu fire verzi în partea de jos a coroanei copacului. Capacul frontal este gata.

coase bijuterii metalice


9. Acum trebuie să marcați cartea. Pentru a face acest lucru, luați o panglică galben strălucitor de o astfel de lungime, încât ea iese dincolo de marginile paginii. Din pâslă verde, tăiați două părți identice sub formă de pliant.

marcaj o carte


10. Coaseți cu atenție frunzele cu o cusătură buclă cu fire verzi. Coaseți o panglică în partea de sus a frunzelor. Brodează pe o bucată de venă cu fir verde.

tăiați două părți identice


11. Trageți capătul superior al panglicii și coaseți în interiorul capacului.

Brodează pe o bucată de hârtie


12. Încercați pe coperta unei cărți. Dacă marcajul este prea lung, acesta poate fi perceput.

coase la interior


O copertă neobișnuită pentru cartea preferată este gata. Vă va ajuta să vă păstrați cărțile noi și îngrijite.

Copertă neobișnuită pentru cartea ta preferată


Puteți crea astfel de coperte pentru diferite cărți și puteți veni cu diferite aplicații pentru acestea. Această idee va atrage cu siguranță copiii. Prin urmare, puteți coase astfel de coperte pentru cărțile școlare și puteți invita copiii înșiși să facă huse strălucitoare în conformitate cu propriul gust. Și, poate, copiii tăi vor studia cu mare plăcere și vor primi doar note bune și excelente.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat