DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Se antrenează din tăvi de ouă
Tren de tavă cu ouă


Pentru orele cu copii, este important să folosiți o varietate de materiale. Copiilor le place să își vadă propriile lucruri în lucruri obișnuite, să fantaseze. Având acasă mai multe modele de locomotive pentru jucării, copilul încă caută să creeze o jucărie pentru jocuri. În plus, de regulă, materialul selectat nu este complet destinat acestui lucru.
Articolul este despre tăvi pentru ouă de hârtie din supermarketuri. Înainte de a lucra cu copiii, este recomandat să le tratați cu o soluție de sodă pentru a evita posibilitatea de a lua orice infecție. Pentru a face acest lucru, diluați sodă cu apă, turnați în pulverizator și presărați tava. După uscare, puteți începe să lucrați.

materiale pentru tren


Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:
  • tava de ou (2 buc.);
  • foarfece;
  • bandă dublă;
  • pinii împingători (opțional)


Tren de tavă cu ouă


Din tavi se taie o carcasă pentru o locomotivă cu aburi, opt roți și un bara de protecție (partea sa din față).

Tren de tavă cu ouă


Apoi fiecare parte este atașată la bază cu bandă dublă. Roțile pot fi decorate cu pini împingători sau cercuri de hârtie colorate.

Tren de tavă cu ouă

Tren de tavă cu ouă


De asemenea, roțile trebuie completate cu betisoare. Aceasta se face folosind aceeași bandă dublă.

Tren de tavă cu ouă


Orice altceva depinde de imaginația și răbdarea copilului și a celui care îl ajută. Și chiar dacă ambarcațiunea nu arată deloc ca o locomotivă cu aburi, principalul lucru este procesul creativ în sine, care adesea poartă copiii mai mult decât rezultatul final.

Tren de tavă cu ouă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat