DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Lanternă magică
În zilele noastre, a deține aproape orice lucru este doar o chestiune de bani. Puteți cumpăra o lucrare de autor, o copie a colecției în orice oraș și este chiar mai ușor să comandați pe internet. Prin urmare, acele lucruri care sunt încălzite de căldura mâinilor unei persoane dragi vor deveni deosebit de valoroase. Ceea ce vom învăța să facem în această clasă de master este, de asemenea, încălzit de flacăra unei lumânări.

Pentru a crea o lanternă magică avem nevoie de:
  • Lampa gata
  • Vopsele vitralii
  • Conturul vitraliei
  • acetonă
  • vată
  • Hârtie și creion
  • Ace sau știft


Ei bine și fantezie!

Pentru a crea o lanternă magică


Lumânarea mea cu lanternă este foarte simplă, a fost cumpărată în Ikea. Vopselele vitralii pot fi achiziționate de la un magazin mare de papetărie. În munca mea am folosit vopsele pe bază de PVA. După uscare, vitraliul este gata imediat.
Înainte de a începe, trebuie să determinați destinatarul cadoului. Poate vrei să prezinți un neobișnuit un cadou persoana iubita? Dar copilul va fi încântat de o astfel de lanternă miracolă! La urma urmei, felinarul va arunca umbre colorate pe pereți și tavan. Personajele pe care le portretizați pe sticlă vor prinde viață la lumina lumânărilor. În plus, un felinar unic, realizat special pentru a decora una dintre camere, va ocupa un loc demn în interior.
În funcție de cine va fi destinatarul lanternei, alegeți mai multe scene pe care doriți să le prezentați pe geamul lanternei. Pentru fiecare pahar, trebuie să alegeți o poză. Conectați-vă propria imaginație, iar internetul vă va ajuta!
Mai întâi creăm o imagine pe hârtie. Desigur, trebuie luate în considerare dimensiunile paharului. Este de dorit să nu existe mici detalii în imagine: va fi dificil să le desenați și să le colorați. Fiecare detaliu al imaginii trebuie să aibă o buclă închisă.
Dacă proiectul lămpii permite, este mai bine să îndepărtați geamul. Fiecare trebuie curățat și șters cu acetonă, astfel încât să nu rămână pete.

paharul este mai bine să scoți


Acum transferați imaginea pe sticlă. Punem hârtie cu un model sub sticlă și un contur special pentru vitralii (pentru mine este doar vopsea neagră cu vitraliu), încercuim ușor imaginea. Lasa sa se usuce.

încercuiește poza


Numai după ce circuitul s-a uscat complet, puteți lua vopsele colorate. Tuburile mele au un nas ascuțit, ceea ce este foarte convenabil: nu trebuie să folosiți o perie. Când cumpărați vopsele, acordați atenție acestui lucru.
Încercăm să umplem întregul spațiu cu un strat uniform. Muncește fără grabă, dar nu foarte încet! Haste va duce la distribuirea inegală a vopselei. Munca lentă va provoca pete urâte și denivelări pe suprafața imaginii. Dacă ați „urcat” pe circuit, nu vă descurajați. După ce vopseaua se usucă, eroarea aproape că nu va fi vizibilă.
Există un mic truc. Nici nasul subțire al tubului nu poate intra în fiecare colț. Pentru „colțuri” folosiți un ac sau un ac.

folosiți acul


Vă sfătuiesc să nu pictați imediat zonele învecinate. Mai ales dacă sunt de culori diferite. Lăsați vitraliul să se usuce. În acest fel, evitați amestecarea culorilor la marginea zonelor.

evitați amestecarea culorilor

Lăsați vitraliul să se usuce


Faceți aceleași manipulări cu fiecare pahar. După uscare, colectați lanterna și bucurați-vă!

asamblați o lanternă

lanternă do-it-yourself
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat