DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Casă pentru dihor
Dihorii, ca și alte animale de companie, cu excepția câinilor, adoră să doarmă într-un loc retras. Pentru a face dihorul mai confortabil dormind în cușca lui, poți să-i faci o casă cu propriile mâini. Desigur, poate fi achiziționat din magazin, dar nu este fiabil. O casă pentru un dihor în departamentul de grădină zoologică obișnuită va costa cel puțin 500 de ruble și nimeni nu vă poate garanta pentru o perioadă lungă de timp. Foarte des, aceste animale zdrobesc și sfâșie lucrurile speciale pe care le-a cumpărat costisitor. Vă vom spune cum puteți economisi la o achiziție. Dacă este posibil să faceți o casă din lemn - atunci aceasta este cea mai fiabilă opțiune, dar laborioasă. Veți avea nevoie de cuie, material din lemn, un ciocan. Pe plăcile plate din lemn desenăm un aspect și îl tăiem cu un ferăstrău. Conectați piesele din lemn cu unghii mici. Utilizați un puzzle pentru a tăia ferestrele.

Do-it-yourself casa dihorului


Dacă nu există material din lemn, puteți fi mai ușor - să coaseți o casă. Cel mai bine este să luați carton ca bază. Este mai ușor să le tăiați și casa va fi mai fiabilă. Desenăm elementele casei pe hârtie, le acoperim cu o cârpă. Puteți pune un mic paralon sub țesătură pentru o moale. Între ele, elementele tăiate cu țesătură sunt ușor de asamblat prin coaserea marginilor. Toată lumea poate face o astfel de casă, dar nu este durabilă. Dihorul este probabil să-l muște, dar totul depinde de comportamentul animalului tău.

Do-it-yourself casa dihorului


Cea mai simplă și rapidă opțiune este o cutie. Luăm orice cutie de la încălțăminte, electrocasnice sau altceva. Tăiați geamurile cu foarfeca. O astfel de cutie nu va dura mult. Nu-l așezați acolo unde un dihor se poate duce la toaleta din apropiere, astfel încât să nu se ude. Pentru a consolida cutia, o puteți înfășura cu bandă, va trăi mai mult.

Do-it-yourself casa dihorului
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat