DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorarea cu termostază
Strălucirea este asociată întotdeauna cu noblețe și bogăție. Și, în ciuda faptului că uneori iese din modă (sau pălește în fundal), îmi doresc cu adevărat ceva genial și vesel. Prin urmare, strasurile fac o treabă excelentă cu această problemă. Cum să înveți să ne împodobim accesoriile și decorațiunile pentru casă cu pietre? Despre această clasă de master. Deci, mai întâi, vom decide că cea mai simplă cale este de a lucra cu termostază: au deja aplicat adeziv care trebuie încălzit pentru a putea fi lipit.

strasuri


Din moment ce strasurile sunt de diferite dimensiuni, nu urmăriți de la bun început cele mici - imaginea realizată de pietricele mici, desigur, pare mai bogată și mai rafinată, dar trebuie să înțelegeți principiile și să vă evaluați perseverența cu materiale mai mari. Pentru munca noastră, avem nevoie de două tipuri de cristale.

strasuri


În continuare, colectăm toate echipamentele necesare. Un creion sau un stilou cu vârf de pâslă, care poate fi apoi spălat; foarfece, pensetă și o sursă de căldură. Multe meșteșugari folosesc o brichetă obișnuită, dar mi se pare mai simplu și mai de încredere să utilizeze o lumânare - poate fi fixată ferm într-o sfeșnică și ambele mâini vor fi libere. Cu penseta, trebuie să alegeți și una care să se potrivească confortabil în mână. Am avut noroc în instrumentele bunicului să găsesc unul cu capete curbate, dar acest lucru nu este important.

unealtă și materiale


Acum cel mai important este alegerea suprafeței pentru decorare și desen. Dacă abilitățile dvs. artistice nu sunt suficiente, găsiți orice imagine pe Internet, imprimați-o - și acolo o aveți. De fapt, am făcut acest lucru. Pentru o lungă perioadă de timp, plantatorul negru a trebuit să fie într-un fel luminat, motiv pentru care a devenit unul experimental.

decor și model


Clătirea oalelor pentru a degresa suprafața, întindeți pietrele pe desen pe hârtie. Acest lucru nu ar trebui să fie prea leneș, astfel încât să evaluați rezultatul viitor, să înțelegeți câte încordări pot fi necesare și veți decide cu privire la direcția de lucru.

strasuri conform desenului


Tăiem modelul și cu lipici îl fixăm pe suprafața plantatorului. Dacă imaginea este complexă, trebuie să traduceți imaginea prin hârtie de urmărire.

Tăiați modelul


Dacă suprafața pe care urmează să o decorați este transparentă, atunci puteți face fără a traduce imaginea. Pentru a face acest lucru, lipiți circuitul pe interiorul vasului sau al geamului. Și imaginea este vizibilă și atunci nimic nu va trebui spălat. Acolo te duci.

imagine prin hârtie de urmărire


Deci, cu un creion moale, conținem imaginea. Am folosit un creion cosmetic alb, deoarece altele nu erau vizibile pe suprafața neagră.

desenați o imagine


Acum începe partea cea mai laborioasă a lucrării: ridicarea strasului cu penseta, încălzirea deasupra lumânării. Pentru cristale mari este nevoie de 5 secunde, pentru cele mici - 2-3.

încălzește-l deasupra lumânării


Stilă încălzită setată la locul potrivit, conform schemei. Totul trebuie făcut rapid și cu exactitate, așa cum este lipici setează instant.

lipiți strasuri


Dacă funingine apare pe strasuri în timpul încălzirii, nu vă faceți griji - totul va fi șters cu ușurință cu o cârpă umedă.

lipiți strasuri


Când toate pietrele mari sunt lipite, obțineți o astfel de floare.

lipiți strasuri


Acum, cu pietre de diametru mai mic, facem mijlocul în fiecare petală.

lipiți strasuri


După ce am îndepărtat funinginea, am pus planta în ghivece și ne vom bucura de munca noastră.

Decorarea cu termostază
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat