DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Carcasă pentru proiectant
Probabil, fiecare mamă are o problemă zilnică, unde să stocheze creionul pentru copii. La urma urmei, pachetele dintre ele sunt atât de des pierdute încât nu ai timp să le urmezi. Vă ofer o opțiune - aceasta este o geantă din sticlă de plastic. Cu ajutorul acestui simplu speculă veți atinge trei obiective: capacitatea de a captiva copilul (la urma urmei, meșteșugul este ușor, deoarece un copil de cinci ani poate lua parte activă la fabricarea sa), în al doilea rând, acesta este cel mai bun un cadou pentru o fiică la modă și posibilitatea de a-și lua timpul liber.

Pentru a face o geantă, trebuie să pregătiți următoarele materiale:
  • Sticlă de plastic;
  • o clapă de țesut inutil;
  • bandă sau dantelă;
  • ochelari (puteți face fără ele);
  • o lumânare;
  • un ac;
  • subțire elastică mică.


materiale


Începem să facem genți dintr-o sticlă de plastic.
Luăm o sticlă de plastic, tăiem partea de sus, apoi punem o bandă elastică. Aprindem o lumânare, pe care încălzim acul. Cu un ac încălzit, facem găuri la nivelul gingiei (distanța dintre ele este de 2 - 4 mm).

face găuri


O bandă elastică este utilizată pentru a face îmbinarea uniformă. Determinați lungimea țesăturii.

Determinați lungimea țesăturii


Apropo, puteți lua o bucată de țesătură și să alcătuiți numai țesătură din geantă, dar dacă luați două bucăți de țesătură și ascundeți partea inferioară a sticlei, geanta va arăta mai bine. Pentru a tăia lungimea necesară a țesăturii, puteți lua un centimetru și măsura sticla sau puteți măsura pur și simplu cu o cârpă și puteți tăia cantitatea necesară.
Pregătiți imediat fundul. Pentru a face acest lucru, coaseți țesătura, lăsând-o doar cusută. O stingem și o punem pe sticlă.

cibnm

Revenim

puneți o sticlă


Acum mergeți la vârful poșetei. Îndoim țesătura (pe o parte cu 1 cm, iar pe de altă parte, mai întâi cu 0,5 cm, apoi cu trei).

Tesatura indoita

Tesatura indoita


În continuare, trebuie să facem găuri pentru bandă. Ochelarii sunt necesari pentru asta, dar dacă nu este doar să le coaseți cu fire adecvate, atunci nu vor fi necesare ochelari. În general, fără ele nu va fi mai puțin frumos.

faceți găuri pentru bandă

Coase țesătură

se dovedește partea superioară


Dacă aveți o mașină de cusut acasă, atunci crearea unui geant de mână vă va lua nu mai mult de o oră, iar dacă coaseți manual, va dura puțin. Coaseți țesătura din partea greșită și răsuciți.

folosind noduri

Caz de proiectant


Acum a sosit timpul să coaseți țesătura pe sticlă și de aceea am făcut găuri pe sticlă cu un ac.

Caz de proiectant

Caz de proiectant


O sticlă este necesară pentru rigiditate și pentru a proteja geanta de mână de obiecte ascuțite care pot fi depozitate în ea. Ambele clape de țesătură trebuie cusute simultan pe sticlă, va fi mai convenabil și mai rapid. În același timp, urmăriți cu atenție, astfel încât în ​​final să puteți deșuruba partea superioară.

Caz de proiectant


După aceea, trageți banda sau șnurul în gaura subțire pregătită.

Caz de proiectant


Pentru a face rapid și convenabil, luați un știft.
După aceea, luați ghidajele și atașați-le la ambele capete ale benzii. Ca limitatori, puteți utiliza două mărgele mari. Fixați mărgelele astfel încât să nu alunece de pe bandă, una dintre opțiuni, folosind noduri.

Caz de proiectant


La sfârșitul lucrării, inspectați-vă creația din toate părțile pentru a vă asigura că nu există defecte. Dacă există defecte, acestea trebuie corectate și numai după aceea îi înmânează copilului un astfel de cadou prețios.
Indiferent de fel de meserii pe care le faceți cu copilul dvs., încercați să îl lăsați pe copil să ia parte la această acțiune. La urma urmei, nimic nu poate uni o mamă cu un copil ca o activitate de distracție comună.

Caz de proiectant

Caz de proiectant
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat