DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Culori reci și calde: aranjamente florale
culoare caldă Floral com

Culoare rece cu flori florale


Fiecare artist, designer de interior, designer de modă sau, de exemplu, un designer de produse alimentare, înainte de a începe să-și creeze capodoperele sale, se gândește la ce dispoziție, schema de culori să aleagă pentru opera sa. Nu este un secret pentru nimeni ce efect de culoare are asupra unei persoane. Fiecare dintre noi are propriile preferințe în ceea ce privește paleta de culori a atâtor lucruri care ne înconjoară, pe care le folosim zilnic.

Culoare rece și caldă Floral com

Culoare rece și caldă Floral com


Imaginile cu interioare sunt analizate în termeni de culoare dominantă. În partea de jos a fiecărei se află o scară cu o temperatură specifică a culorii. Acest lucru este făcut în mod intenționat pentru a demonstra în mod clar diferențele de culori reci și calde diferă între ele și ce dispoziție poartă.

culoare caldă

Culoare rece


Sarcina atelierului de astăzi va fi crearea compozițiilor decorative florale în culori calde și reci, care pot fi apoi prezentate celor pe care îi iubiți pentru vacanța de 8 martie. Mai întâi trebuie să creezi fundalul în culori calde și reci. Dintre materialele veți avea nevoie de hârtie de acuarelă, acuarelă, șervețel, perii, puțin mai târziu un marker negru cu o tijă subțire și un stilou de gel negru va veni la îndemână.

vopsea hârtie


Folosiți o cârpă umedă pentru a umezi hârtia.

umezesc hârtia


Apoi, dizolvați la întâmplare culorile în nuanțe calde, deoarece acum piesa de prelucrat va fi pregătită în culori calde. Masa, pentru a nu se murdări, este mai bine să o acoperiți cu pânză de ulei sau ziar.

dizolva culorile calde


Dacă întoarceți o foaie de hârtie în direcții diferite, culorile vor curge pitoresc de la una la alta, ca urmare, vor apărea nuanțe noi.

în consecință vor apărea nuanțe noi


Rezultatul este aproximativ un astfel de context.

un asemenea fond


Aceleași manipulări trebuie efectuate pentru desen în culori reci.

desen în culoare rece

desen în culoare rece

desen în culoare rece


Pentru a adăuga complexitate și limpezime, până când vopselele de pe hârtie sunt complet uscate, foaia este încă umedă, puteți presara apă deasupra. Vor fi pete suplimentare, petele.

se presară apă deasupra


Trebuie să lăsați hârtia să se usuce bine. Dacă, ca urmare a acestui proces, se arcuie, acesta trebuie călcat printr-o foaie curată pentru a-l îndrepta.

lasă hârtia să se usuce bine

fier la fier


În cele din urmă, totul este gata pentru următoarea fază de lucru.

hârtie finisată cu culoare


Aranjamentul florilor este desenat la întâmplare. Dacă există un anumit grad de incertitudine, puteți visa la schițe făcând schițe rapide. Apoi puteți face un desen preliminar cu un creion simplu sau puteți desena imediat cu un marker.

Aranjamentul de flori este desenat.

desenați cu marker


În acest proces, este posibil să aveți nevoie de creioane colorate și pixuri cu pâslă, puteți desena câteva detalii din imagine în acuarelă.

au nevoie de creioane colorate și stilou

pictați cu un creion

aranjamente cu flori reci


La sfârșitul lecției, s-au dovedit a fi două aranjamente florale complet diferite. Rămâne să le eliberați într-o rogojină și să puneți un cadru sub sticlă. Cadouri gata pentru 8 martie.

aranjamente de flori calde

aranjamente florale
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat