DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Coș de pungi de plastic
Punga din plastic


Croșetarea unui coș este destul de simplă. Chiar și un copil se poate descurca cu asta. Dar dacă tricotați din fire obișnuite, coșul se va dovedi a fi excesiv de moale și nu își va păstra forma. Trebuie să amidonuri, apoi să se usuce. Puteți evita dificultățile inutile dacă, în loc de fire, folosiți panglici tăiate din pungi de plastic. În fiecare casă există multe pungi de ambalaje folosite. Aici le-am pus în acțiune.
Pungile din plastic moale de orice culoare, inclusiv cele transparente, sunt potrivite. Poate fi genti cu tricouri cu mânere, sau saci obișnuiți pentru micul dejun. Un coș din polietilenă își păstrează perfect forma și, dacă este necesar, este ușor de curățat.
Mai întâi trebuie să pregătiți materialul din care vom tricota un coș. Luăm o pungă de plastic, o împăturim și tăiem benzile una câte una. lat de aproximativ un centimetru. Fiecare bandă va fi închisă într-un inel. Luăm două inele, introducem unul în celălalt, așa cum se arată în fotografie: cel drept va fi alunecat sub cel stâng. Împăturăm inelul pe dreapta în jumătate și întindem partea sa inferioară spre partea superioară. Strângeți ușor nodul. Nu strângeți puternic banda, altfel polietilena se poate rupe. Este important să vă asigurați că nodulul este exact la mijloc.

tăiate în benzi circulare

tăiați întregul pachet în fâșii

introduceți unul în altul

tricotat așa

care leagă


În mod similar, conectăm toate inelele. Pentru a face convenabil să tricotăm în viitor, rulăm „firul” rezultat într-o minge.
Pentru tricotat este mai bine să folosiți un cârlig gros. Dimensiunea nr. 7 va face. tricotare nu durează mai mult de o oră.
Mai întâi trebuie să țeseți un lanț de opt bucle de aer, apoi să le conectați marginile între ele. Pentru a merge la al doilea rând, trebuie să formați două bucle de aer, apoi să tricotați douăzeci și trei de coloane cu un croșetat.

țese

țese

Tricotarea nu durează mai mult de o oră

tricot un coș


În rândul următor, vom adăuga câte o buclă de aer după fiecare croșetat dublu. Tricotajul ar trebui să fie plat, deoarece va fi partea de jos a coșului.
Apoi tricotăm în același mod, alternând un croșetat dublu și o buclă de aer, dar fără a adăuga. Tricotajul ar trebui să "crească" de jos în sus. Este necesar să tricotați trei rânduri. Un astfel de model de plasă va face coșul deschis. Pentru a face coșul mai stabil, puteți pune un cerc tăiat din carton pe partea de jos.
Pentru mâner tricotăm o împletitură de șaisprezece bucle de aer, care, pentru rezistență, leagăm cu coloane obișnuite.
Un coș legat din pungi de plastic poate fi o bază excelentă pentru o compoziție de Paște. Puteți pune, de exemplu, ouă colorate și dulciuri. Sau decorați cu flori.

un coș de pungi de plastic

coș de pungi de plastic

coș de pungi de plastic


Poate fi folosit și ca ambalaj pentru un cadou dulce. Un suport de bomboane auto-fabricat va fi un cadou minunat pentru 8 martie: original și nu scump.
Comentarii (1)
  1. Polinka2008
    #1 Polinka2008 vizitatori 29 august 2017 19:09
    1
    Da, pachetele care sticlă suficient în orice casă.Este bine că poți face lucruri utile din ele. Vă mulțumim pentru explicația clară a procesului.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat