DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Tesut cosuri de rufe
Coșul de rufe, indispensabil în gospodărie, este un simbol al ordinii în casă. Orice gazdă care se respectă pe sine apreciază aceste obiecte și, desigur, vrea să le aibă la dispoziție. Astăzi vom încerca să o facem cu propriile noastre mâini.

a făcut un coș de rufe


Pentru aceasta avem nevoie de:
- carton (oricare, ondulat);
- tapet sau hârtie pentru lipirea fundului coșului;
- tuburi de hârtie (în cazul nostru, din bandă de control, alb și pătat cu pata de nuc);
- lipici PVA;
- lac de uscare rapidă incolor (de preferință acrilic lucios);
- material pentru căptușelile textile.

vom avea nevoie


Începem prin tăierea fundului viitorului coș, avem un carton de dimensiuni de 23 x 35 cm, tăiem 2 semifabricate din carton și 2 din hârtie sau tapet decorativ. Lipim tapetul pe cartonul fotografiei, iar pe una dintre ele începem să lipim tuburile.

carton lipici

lipici tuburile


Îi lipim cu un interval de 1,5 - 2 cm, apoi lipim foile de carton împreună, fotografii, asigurați-vă că așezați o sarcină pe ele, astfel încât tuburile să fie bine fixate între foile de carton.

baza coșului de rufe

pune marfa pe ele


Imediat ce viitorul nostru se usucă, începem să formăm pereții coșului. Toate tuburile lipite sunt verticale și trebuie să le așezi perpendicular pe fund. Pentru a face acest lucru, porniți fiecare tub sub fundul următor și îndoiți în sus.

începe să formeze pereți

începe să formeze pereți


După ce ridicați toate rafturile, setați sarcina pe partea de jos (cel mai bine, o cutie care imită forma unui coș). Este convenabil să controlați standurile de pe el, este necesar ca acestea să stea drept și să nu meargă în lateral.

fixați-le cu cârpe de haine


Puteți să le fixați cu cârpe de haine deasupra cutiei cu sarcina. Este mai bine să instalați întregul design pe un „disc de sănătate” rotativ (a fost produs în vremurile sovietice), face posibilă lucrarea liberă cu fiecare parte a coșului.
Țesutul începe cu o funie obișnuită gri. Folosim 2 culori: gri și alb, iar tipul de țesut este frânghia. Primele 4 rânduri sunt simple. Apoi, țeseți cu o coadă de porc cu tuburi de gri și alb.

începe să țese


Avem o țesătură în două culori înălțime de 16 cm, apoi țesem din nou cu o frânghie de o singură culoare la o înălțime care se potrivește.

țesut în două culori

țesut în două culori

țesut în două culori


Pe părțile laterale ale coșului facem mânere, ridicând rândurile de răchită de pe rafturi la înălțimea dorită.

face stilouri

face stilouri


Terminăm țesutul, tăiem rafturile la înălțimea coșului.

tăierea rafturilor în înălțime


Acum, preparatul nostru trebuie să fie bine lubrifiat cu adeziv diluat în jumătate cu apă, așteptați până se usucă, dar nu se întărește deloc. În această condiție, puteți remedia defectele minore și aliniați pereții coșului.

coș de rufe


Când se usucă coșul nostru, începem să-l lațăm. Este mai bine să utilizați lac aerosol acrilic, se usucă rapid și practic nu miros. Lăsați coșul în 2-3 straturi.
Acum să începem să decorați coșul. Am tăiat căptușeala din material textil. Modelul este format din 2 dreptunghiuri, primul - în funcție de dimensiunea fundului, dimensiunile celui de-al doilea - înălțimea coșului și perimetrul acestuia. Nu uitați să faceți alocații pentru cusături în al doilea dreptunghi. Cusem căptușeala, prelucrăm cusăturile și ne facem pe placul tău. Pe părți puteți reduce ușor înălțimea căptușelii. Și acum, coșul nostru este gata.

coșul de rufe pentru copii
Comentarii (2)
 1. Gulsiya
  #1 Gulsiya vizitatori 17 martie 2015 16:35
  1
  Și cum să colorați? Mai întâi banda sau apoi tubulele?
 2. Alexander
  #2 Alexander vizitatori 17 ianuarie 2017 14:11
  1
  A procedat la fel, există un copil mic acasă și de multe ori a pus lucruri umede în coș, tuburile au fost înmuiate și coșul a fost deformat, chiar și mai multe straturi de lac nu au economisit

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat