DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Margarete în tricou
Flori în tricou sau, cum mai sunt numite, flori cu ciuperci sunt o decorare foarte neobișnuită și originală a interiorului tău. Flori minunate, amuzante, își vor încânta proprietarii, provocând un zâmbet și tandrețe. Astfel de flori sunt potrivite și ca cadou pentru prietenii și rudele tale.
Deci, pentru fabricarea unor astfel de flori, avem nevoie de materiale precum:

-caprona (țesătură) țesătură
- fire în ton de țesătură, un ac
-Scissors
-sintepon
-kley
-flori artificiale
ochi hardware
ghiveci de flori
-gips
-penoplast

Mai întâi luăm un iernar sintetic, îl rupem în bucăți mici și îl punem în trei grămezi egale.

iernier sintetic


Acum vom acoperi iarna sintetică cu material kapron, dând forma unei bile nu foarte convexe și vom fixa capătul liber al țesăturii din spate cu un elastic obișnuit pentru păr.

vom acoperi iarna sintetică cu material kapron

iernier sintetic din nailon


Apoi luăm un iernar sintetic și îl rupem în două grămezi mici, unul puțin mai mare și îl distribuim sub țesătura piesei de prelucrat. Acestea sunt viitorul nas și obrajii florilor noastre.

iernier sintetic

rapid


Acum, cu ajutorul unui șapă, trebuie să formăm nasul, obrajii, gura și buzele pe față.
Atingem acul cu un fir mai autentic și mergem la firmware. Marcăm cu degetele locul aproximativ al podului nasului și începem să strângem de la dreapta la stânga. Perforați acul numai într-un moment, astfel încât cusătura să fie cât mai invizibilă.

formăm un nas


Coaseți de 5-6 ori și aduceți acul în mod oblic în jos, apoi din nou în sus, formând nări la nas.

formăm un nas


În cadrul procesului, corectați și aliniați forma, cu un ac puteți corecta mici nereguli, înțelegând și pufnind iernierul sintetic, care se află în interiorul muschiului.

formăm un nas


După ce ați terminat de modelat nasul, tăiați firul și legați-l cu atenție.
Pentru a strânge obrajii și gura este mai bine să folosiți două ace. Găsim cu degetele punctul superior al obrazului, pornim acul și ne retragem oblic. Cusătură fermă pentru a repara. Procedăm la fel cu celălalt obraz, folosind un ac diferit.

forma fata


Legăm firele, strângându-le în același timp. Legăm și tăiem firul în exces. Deconectați sinteponul cu un ac unde se află buza superioară a produsului și, injectând acul sub buza inferioară, aduceți-l sub nas și coborâți-l din nou în jos. Strângem firele și tăiem excesul.

formăm o gură

formăm o față


Clipești locurile în care ochii vor fi lipiți. Coaseți pe partea din spate a locului care era legat cu o bandă elastică. Tăiem excesul de țesut. Facem aceleași manipulări cu restul pieselor de prelucrat. Lipim ochii (puteți înlocui accesoriile cu butoane obișnuite).

ochi de lipici

înlocuiți cu butoane obișnuite


Luăm flori artificiale (puteți floarea-soarelui, margarete, trandafiri etc.), acoperim mijlocul cu lipici și lipim fața ciorapilor. După ce am făcut același lucru cu restul florilor, luăm acolo un ghiveci de flori, polistirenul tocat și, după ce am introdus florile, îl umplem cu gips divorțat.
Gipsul în sine poate fi vopsit cu vopsea acrilică neagră sau decorat cu fire verzi.

margarete de mușețel

margarete de mușețel


Puteți decora cu insecte din margele sau arcuri din panglici din satin. În acest produs pentru decorare am folosit o păpușă pop în tricou, o ghioceă și o libelule din mărgele, precum și frunze și flori din mărgele.
Realizarea unor astfel de flori este o experiență captivantă și plăcută. Va doresc succes si inspiratie creativa!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat