DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Corali și scoici în interiorul casei
Vacanța pe mare este pentru mulți o vacanță ideală. Multe mări astăzi au devenit disponibile pentru ruși: de la iubită și cândva singura Marea Neagră până la mările tropicale din Asia de Sud-Est. Mulți oameni le place o vacanță la plajă, dar în căldură doar culcată la umbră sub o umbrelă sau înot este destul de plictisitor. Divertisment pe plajă sub formă de schiuri cu jet, zbor cu parașuta, schi nautic, banane, surfing nu le place tuturor și nu este potrivit pentru copii. Există însă o ocupație pe mare care este îndrăgită atât de adulți, cât și de copii - ridicarea scoicilor de mare și pietre interesante pe plajă. Pe țărmurile mărilor tropicale, în Thailanda, Malaezia, Indonezia, Filipine și Maldive, fragmente de coral sunt aruncate pe plajă, care sunt, de asemenea, colectate de bună voie de către turiști în memoria mării. Apoi fructele de mare sunt aduse acasă și ele fac praf pentru o lungă perioadă de timp într-o chiuvetă sau un coș, până când sunt scoase din vedere sau aruncate afară.
Puțini oameni știu că multe meșteșuguri interesante pot fi făcute din scoici și corali. Acestea sunt jucării din chiuvetă, acestea sunt decorațiuni interioare pentru un apartament sau o casă - totul depinde de imaginație.
Jucăriile pot fi făcute din scoici duble și răsucite. Cel mai simplu mod de a face țestoase este de la ei. În est, țestoasa este un simbol al înțelepciunii și longevității. Prin urmare, este cu siguranță frumos să aducem o broască țestoasă făcută de propriile noastre mâini din sud-estul Asiei. Pentru fabricarea țestoaselor și a altor animale, orice coajă este potrivită. În afară de cochilii, este nevoie doar de lipici.

copac cu broaște țestoase și un câine

(copac cu broaște țestoase și un câine)
Din fragmentele de scoici puteți face un copac. Pentru a face acest lucru, ridicați fragmente de cochilii care seamănă cu o formă de frunze sau prelucrați-le pe o mașină, dacă este posibil. Forați o gaură în fiecare foaie și introduceți un fir subțire în ea. Apoi răsuciți ramurile din foi separate și faceți un copac din crengi. Fotografia arată clar cum se poate face acest lucru. Sub copac, puteți „așeza” animale făcute. O astfel de compoziție va decora perfect interiorul și poate fi, de asemenea, o jucărie minunată pentru copii.
Peretele alb și plictisitor al băii sau al bucătăriei poate fi decorat cu chiuvete și corali lipiți de perete, precum și mici rafturi personalizate cu pește.

rafturi cu pește

(rafturi cu pește, decorate cu scoici și corali)
Coralii din mările tropicale nu pot fi ridicați de jos. Dar resturile lor, uneori destul de mari, pot fi găsite pe plajă. În plus, acestea sunt adesea vândute în magazinele de cadouri. Din ele puteți face o compoziție interesantă. Pentru fundație, trebuie să găsiți o piatră mare, pe care se lipește coralul cu lipici. În natură, acestea sunt multicolore de la albastru și violet la alb, bej și chiar verde. Dar culoarea coralilor sub influența luminii dispare repede, iar acestea devin albe sau bej. Steaua Crassastra, cu culoarea sa strălucitoare de zmeură, pornește perfect o piatră plictisitoare cu corali. Steaua este destul de rară, dar poate fi înlocuită cu orice alt loc luminos.

Compoziția coralului

(Compoziția coralului),

Compoziția coralului cu o stea

(Compoziția coralului cu o stea)
Scoicile de mare sunt surprinzător de diverse prin culoare, formă, dimensiune. În magazinele de suveniruri din orice stațiune pot fi cumpărate destul de ieftin. Chiar și în stațiunile Mării Negre, se vând zeci de specii de frumoase scoici tropicale. Majoritatea turiștilor care le cumpără nu suspectează scoici din mările tropicale și cred că sunt locuitori ai Mării Negre. Chiuvetele sunt lipite sau atașate cu un fir subțire sau sârmă la o grătar din lemn sau metal - iar acum decorarea peretelui este gata.

decorarea pereților chiuvetei

(decorarea pereților din scoici)
Pentru o compoziție de corali și cochilii plate, trebuie să creați un fir gros, cu un suport pentru cochilii și corali pe care aveți de gând să-l așezați în el. O astfel de compoziție poate deveni dominantă a camerei și merită să așezați aici cele mai frumoase scoici și corali plate. Pe suprafața întunecată a unei mese sau pian, o astfel de compoziție atrage privirea și amintește de zilele minunate petrecute pe mare.

Compoziția coralului și a cojilor

(Compoziția coralului și a cojilor)
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat