DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Marcaj original și plin de suflet
Toți cărora le place să citească cărți adoră marcaje neobișnuite și frumoase. Când știți să tricotați, creați un marcaj frumos și original într-o carte - sarcina este simplă și plăcută. Astăzi vă voi arăta cum puteți crea rapid un marcaj frumos - o floare dintr-un număr mic de fire. Pentru a crea această floare, vor fi suficiente chiar și micile hancuri pe care le-ați lăsat de la produsele anterioare, de multe ori aceste bănci se acumulează și aproape că nu sunt folosite. Așadar, această clasă de master vă va permite să rezolvați două probleme simultan - vă va salva de baraje acumulate și vă va permite să creați un marcaj neobișnuit pentru cartea preferată.

Ce vă poate avea nevoie pentru a funcționa:
  • Fire de două culori este verde pentru tulpina florii și orice culoare care vă place pentru petale, eu am ea este alb.
  • Foarfece.
  • Cârlig de croșetat
.

materiale pentru lucru


Începeți să tricotați cum doriți, pentru că această floare este ideală, deoarece bucla Amigurumi formată din șase ochiuri de croșetat simple și un lanț de șase bucle de aer conectate într-un cerc. Al doilea rând leagă șase coloane inferioare, tricotând două în fiecare coloană inferioară și formează douăsprezece altele noi. Al treilea rând trebuie să fie format din optsprezece croșete duble, adică tricotăm o coloană și tricotăm următoarele două într-o coloană a rândului de jos, și așa mai departe până la sfârșit. Al patrulea rând va fi format din douăzeci și patru de coloane, două coloane într-un tricot inferior în două. Ar trebui să ai un astfel de cerc.

Începe tricotarea


Începem să tricotăm petalele. În cele trei coloane de jos tricotăm cinci croșete duble. Sunt afișate sub cârlig, încep să tricotez o nouă petală acolo, două petale cu două foi sunt gata.

Începem să legăm petalele


Desfacem tricotul și pe aceste cinci ochiuri tricotăm șase cusături noi de croșetat. Din nou desfacem tricotul și legăm coloanele. Tricotăm primele trei coloane fără croșetă, a patra o facem cu o jumătate de croșetat și ultimele două cu un croșetat. S-a dovedit că aici este o semipetală ascuțită.

Extindeți tricotul


Legăm ultima coloană în lateral cu coloane obișnuite de croșetat, ajungem la primul rând al petalei și începem să tricotăm a doua parte a petalei. De asemenea, tricotăm petalele rămase cu două frunze.

Legăm ultima coloană


Ar trebui să obțineți o astfel de floare cu patru petale cu două foi.

floare cu patru petale


Treceți un fir verde prin orificiul care s-a format la începutul tricotării.

trecem firul verde


Tricotăm o bilă verde, o împerechem cu o floare și începem să tricotăm un lanț de bucle de aer de cealaltă parte a florii.

Tricotează o minge verde


Tricotăm aproximativ douăzeci de bucle de aer și începem să formăm frunze. Tricotăm câteva bucle de aer și le legăm cu o singură croșetă și o croșetă dublă în mijloc pentru a face forma foii. Așa că tricotăm două frunze sau una, după cum doriți, și realizăm în continuare un lanț de bucle de aer la dimensiunea de marcaj dorită. Ascundem capătul firului în buclele de aer.

marcaj pentru carte


Rezultatul a fost un marcaj original, delicat și frumos pentru carte. Îl poți folosi foarte mult timp. Spre deosebire de marcajele din hârtie, floarea poate fi spălată, astfel încât să te încânte mult timp.

marcaj pentru carte
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat