DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » „sicriu
Fiecare femeie are bijuteriile ei preferate. Acestea sunt păstrate în mod convenabil în caschete - atunci nu vor fi pierdute și tot timpul va fi la îndemână. Dulapurile sunt diferite - metal și lemn, plastic și răchită, și vă sugerez să faceți un sicriu din material.
Materialele care sunt necesare pentru a face o astfel de cutie sunt disponibile în fiecare casă. Și ai nevoie de puțină răbdare și acuratețe.

lădiță


Pentru muncă veți avea nevoie de: țesătură albastră, iarnă sintetică, foarfece, fire, un ac, un borcan de plastic cu brânză de căsuță, o panglică de culoare aurie, mărgele mari multicolore, o riglă.

Materiale pentru cutie


Comandați roboți.
1. Mai întâi trebuie să pregătiți un borcan de plastic. Trebuie spălat bine și șters.

borcan de plastic


2. Tăiați un cerc din țesătură albastră. Diametrul cercului trebuie să fie egal cu suma diametrului borcanului, înălțimea dublă a borcanului plus 4 centimetri. De exemplu, dacă diametrul borcanului este de 10 cm și înălțimea de 6 cm, atunci diametrul cercului = 10 + 6x2 +4 = 26 centimetri.

taie cerc


3. Ridicați un cerc în jurul marginii, astfel încât să obțineți o pungă în interiorul căreia s-ar putea încadra un borcan de plastic.

s-a dovedit o pungă


4. Puneți borcanul de plastic pregătit în punga rezultată și completați spațiul dintre pereții borcanului și pânza cu sintepon. Strângeți și fixați firul.

umpleți cu poliester captusit


5. Tăiați un alt cerc din materialul albastru. Diametrul cercului trebuie să fie egal cu suma diametrului borcanului, înălțimea dublă a borcanului, plus 2 centimetri. De exemplu, dacă diametrul borcanului este de 10 cm și înălțimea de 6 cm, atunci diametrul cercului = 10 + 6x2 +2 = 24 centimetri.

tăiați un alt cerc


6. Montați un cerc în jurul marginii firului. Introduceți punga rezultată într-un borcan de plastic.

Introduceți geanta primită


7. Coaseți cu atenție cercul exterior și interior, întorcând marginile spre interior. Baza pentru cutie este gata.

coase cercul exterior și interior


8. Luați o panglică largă de culoare aurie. Înfășurați o panglică în jurul cutiei și legați un frumos arc magnific.

panglica aurie


9. Că marginile unei benzi nu s-au deschis, trebuie procesate. Pentru a face acest lucru, aprindeți un chibrit și țineți rapid de-a lungul feliilor. Feliile se vor topi și nu vor înflori.

trebuie sa manevrezi focul


10. Acum trebuie să faceți o copertă pentru cutie. Pentru a face acest lucru, luați capacul de plastic și încercați pe cutie. Dacă iese dincolo de marginile cutiei, atunci capacul poate fi tăiat puțin.

faceți un capac pentru cutie


11. Dintr-o cârpă albastră se taie un cerc al cărui diametru trebuie să fie de două ori mai mare decât diametrul capacului. De exemplu, dacă diametrul capacului este de 10 cm, atunci diametrul cercului ar trebui să fie de 20 de centimetri (10x2 = 20 cm).

tăiați cercul din țesătură


12. Puneți un capac în centrul cercului din țesătură și un pic de sintepon deasupra.

este deasupra un pic de sintepon


13. Pentru a ridica un cerc din țesătură pe o margine, pentru a strânge și fixa un fir.

strângeți și fixați firul


14. Rămâne să decorați capacul - coaseți deasupra mărgelelor mari multicolore.

margele colorate


Cutia inteligentă este gata.

Cutie inteligentă


Puteți pune bijuteriile preferate în ea și o puteți așeza pe o masă, dressing sau masă de dressing - se va potrivi bine în orice interior. (Foto18) În cutie, bijuteriile tale vor fi întotdeauna la îndemână. Și o astfel de cutie poate fi un cadou bun pentru 8 martie - puteți face cutii cu copiii pentru familia ta. Pentru fabricarea lor, puteți utiliza o țesătură din diferite texturi și panglici de diferite culori.

sicrie pentru bijuterii pentru femei
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat